July 28, 2021

videoaukko Instagramissa

Dayana Mello vastata sosiaalisen median kautta Rosalinda Cannavò. Rosalinda Cannavò uskoi äskettäisessä haastattelussa entisen kämppiksensä al Iso veli Vip: uutisilla oli suuri kaikuva e Dayane Mello on päättänyt puhua videopurskeella Instagramissa.

Dayane Mello ja “varastettu suudelma” Rosalinda Cannavòlle

Rosalinda Cannavò ha uskottu äskettäisessä haastattelussa “jäykistyneestä” entisen kämppiksensä yllättävän suudelman jälkeen, Dayane Mello: “Hän antoi minulle erittäin voimakkaan suudelman – hän kertoi” Chi “- vähän kuin se tapahtui Iso veli Vip. Jäykistyin ».

Dayane Mello hän ei tuhlannut aikaa ja pitkällä videollaan Instagramissa hän antoi version tosiseikoista: “On tullut aika lausua aihe, joka ei tee minut onnelliseksi – hän aloitti Instagramin tarinoista – Koska artikkeli Kaunis ruusu vapauttamaton helvetti, haluaisin kysyä, mikä välittää yhdestä uudesta suudelmasta tai yhdestä vähemmän suudelmasta sen jälkeen kun olemme antaneet polullamme Iso veli Vip. Olen todella paska * ».

Toinen Dayane Mello monet kämppikset etsivät mainetta juorun kautta: «He jatkavat itsensä mainostamista nimeni alla, kaikki on hyvin surullista. Kaikki haluavat puhua Iso veli Vip, tämä asia on väsyttävää, ohjelma päättyi kuusi kuukautta sitten. Jos tänään kuulun tähän maailmaan, se ei ole minun valintani, en asu tästä. Seuraa ihmisiä, jotka ovat nälkäisiä mainetta ja rakastavat juoruja, koska olet väärä henkilö. (…) On hyvin outoa, että kaikki GF he eivät odota muuta kuin saada artikkeli ja juorut, olen kieltäytynyt monista haastatteluista, joten… Anna periksi! ».


Viimeksi päivitetty: torstaina 15. heinäkuuta 2021 klo 15.56

© TUOTTAMINEN VARATTU

.

tarkista viittaukseni