August 3, 2021

Perche, saaren mahdollisuus

Palvoa paikkaa on myös tietää, miten tehdä ilman sitä. From a Islandin ensimmäisen vierailun aikana vuonna 2018 jättämä muisti oli ruostumatonta. Illallinen auringonlaskun aikaan, trampoliini lasten kanssa, keskustelut saksanpähkinäpuun alla, Scrabble-peli ja nuotio pimeän jälkeen … On mahdotonta toistaa esitystä täsmällisesti, vaikka Septime-joukkueiden lahjakkuus tämän johdossa majatalossa, ei ole enää osoitettavissa.

Joten varmistaaksemme, että skenaario on erilainen, saavumme odottamattomasti kolmen vuoden kuluttua. Jos huone on vapaa, se on sitä parempi, jos ei, syömme illallista ja menemme nukkumaan muualle. Ekspromptin poistuminen on ainoa tapa viettää yksi yö yhdellä saarella, koska varaukset tehdään vähintään kahdeksi yöksi.

Tässä. Saapuminen hostelliin on kuin ensimmäistä kertaa, muutama kissa lisää. Olemme tiistaina sesongin ulkopuolella, ravintolan yläpuolella on pieni sviitti. Sillä ei ole rauhaa muissa kylän huoneissa, mutta kyllä. Illalliselle se on myös hieno, paitsi jälkiruoka.

Matkamuistotehdas

Kävelyn jälkeen kasvipuutarhaan asuminen luumupuun varjoon on jumalatar. Kello 20.00 aurinko lyö edelleen soraterassilla. Kylmä sitruunamelissan, rosmariinin ja salvian infuusio sammuttaa ahkerasti janon. Henget rauhoittuvat. Ääni pehmenee. He jopa pyöreämpiä, kun paistettua kania tarjoillaan.

Mökin ruokasali.

Satula- ja reisikappaleet ovat munkkeja, kuten maanpähkinät. Niiden mukana on ns. Karjatila-kastike. Majoneesin ja raakavoiteen seos, sovitettuna lovageen ja minttuun, se virkistää lihaa. Muutama neljäsosaan leikattu raaka nauris murisee räjähdyksessä “ruohoista” katkeruutta, joka muistuttaa niiden yläosan makua.

Myöhemmin naudanliha-tartari asetetaan pöydälle. Savustetulla majoneesilla ja grillatulla ohralla maustettu, se maistuu hyvältä, kun siihen lisätään suolan suolakurkkua. Ohranjyvät osuivat mayon savuun ennen kuin ne pomppivat kuun katkeran makeasta mehusta. Lihasta tulee makujen leikkipaikka, joka tuskin koskee sitä, vähän kuin flipperikoneen pöytä, jolla ei ole pitoa pallosta. Se on hämmentävää, erittäin ravitsevaa.

Kasvi on kauan myöhässä. Se saapuu sipulitarttatiinin muodossa, nyökkääen talon klassikolle: fenkolitatiini. Tämä lämmin johtopäätös antoi meille mahdollisuuden löytää tottumuksemme varjo uudelleen. Vaihtelulla. Auringonlaskun aikaan emme mene nuotion lähelle, vaan saunassa, joka hallitsee aluetta, länteen päin. Tämä paikka on todellinen muistitehdas.

Osoite Saarelta, Domaine de L’Aunay, paikkakunnalta L’Aunay, Rémalard (Orne). Puhelin. : 02-33-83-01-47. Avoinna joka päivä.

L’addition Noin 300 € per yö kahdelle hengelle.

Löydät kaikki osoitteemme täältä.

virallinen lähde