August 4, 2021

Tšekki mainostaa itseään Milanossa Solo- ja Diamond-katutaiteella

Solo- ja Diamond-katutaide värittää Milanon Prahan ehdotuksilla ja erityisesti Morosinin välityksellä Tšekin matkailu. “Nyt kun matkailu on vihdoin alkamassa uudelleen – selittää Tšekin matkailuneuvoston huomautus – lukituksen aikana syntyneen projektin hedelmä, kun jäljellä oli vain toimia vain inspiroivalla tasolla, on valmis. Kaksi suosittua roomalaista taiteilijaa katutaiteellaan, toimielimen tilaamana, esittävät Prahan maailmankuuluja jatkuvasti kehittyvässä muodossa.

Uusi, jättimäinen seinämaalaus sijaitsee siksi Morosinin kautta, Milanon kunnan julkisissa tiloissa ja Municipio 4: ssä (lähellä Piazza Cinque Giornate -aukiota): hallitsevat piirteet ovat Muchan jugendtyylillä, prinsessan viettelevissä muodoissa. Libuse. Se on vallitseva piirre uusrenessanssin ja kansallismuseon erehtymättömän profiilin välillä. Praha, taustalla hahmoteltu ja kaupungin etualalle sijoitetut symbolit nykyaikainen, moderni ja vilkas, täydellinen perheille ja Z-sukupolvelle. Punainen sydän “asetettu”, se käytännössä ulottaa kätensä tunnetun katutaiteilijan Millon kahdelle muulle suurelle teokselle, joilta on jo näkymät Kulttuuripuutarhaan.

Itse asiassa seinämaalauksessa, unohtamatta kuitenkaan rikkaan historiallisen, taiteellisen ja arkkitehtonisen perinnön, josta se on kuuluisa, puhkeaa ajan tasalla oleva, nuori, luova, urbaani, vaihtoehtoinen, korvaamaton ja aina erilainen Praha, jonka uusi tapa kommunikoida on katutaide.

Alkuperäinen ja ennennäkemätön Tšekin matkailun aloite, joka pitää siteitä Milanoon erittäin vahvana. Italian pääkonttorin isännöivän kaupungin myötä laitos jakaa suuren sysäyksen nuorten taiteelle ja luovuudelle, joka on tehokas kulttuuri- ja uudelleenkoulutusväline. Aivan kuten Milanossa, Millon, Orticanoodlesin, Ericailcaneen, Zed1: n, Eronin, Paon, Microbon ja monien muiden kaliiperisuihkepullojen ilmiöt ovat kirjaimellisesti suunnitelleet kaupungin uudelleen, samalla tavalla Tšekin tasavallan pääkaupungissa kukoistaa muuraus jotka tulkitsevat (ja kehittävät uudelleen) unohdettuja tai nimettömiä kulmia. Niin paljon, että Tšekin matkailu pakasi äskettäin mielenkiintoisimmat graffitit yhteen e-kirja, samoin kuin muut katutaiteen muodot, luovat osoitteet, hienot klubit, opiskelijoiden hangoutit, uusimmat suunnittelutyöpajat ja Praga urban e hipster. Todellisuus, jonka Milanon seinämaalaukseen valitut roomalaiset katutaiteilijat tuntevat hyvin.

.

linkkini