August 3, 2021

About You allekirjoittaa kokoelman Kendall Jennerin kanssa korostaakseen omaa tarjoustaan

Kääntänyt

Paul Kaplan

Julkaistu20. heinäkuuta 2021

Saksalaiselle About You -yritykselle kansainvälistyminen on esillä, etenkin sen äskettäisen listautumisannin jälkeen. Luodakseen buzzin Hampurin verkkokauppias on päättänyt kutsua sosiaalisten verkostojen tähden Kendall Jennerin. Ensimmäisen yhteistyön käynnistämistä koskeva kampanja paljastettiin samanaikaisesti 23 markkinoilla. Noin 700 vaikuttajaa on saanut tehtävän luoda huuto kappaleiden ympärille, joka on käytettävissä vain 72 tuntia.

Tietoja sinusta käynnistää yhteistyön Kendall Jennerin kanssa suurella tuulella. – SINUSTA

Kokoelma on jaettu kahteen lanseeraukseen: ensimmäinen, joka sisältää yksitoista kappaletta, julkaistaan ​​25. heinäkuuta keskiyöllä. “Tavoitteenamme on luoda jännitystä yhteydessä olevaan yhteisöömme ja tehdä Kendallin ainutlaatuisesta tyylistä kaikkien About You -asiakkaiden käytettävissä. Itse kokoelma on hyvin henkilökohtainen ja se koostuu Kendallin suosikkikappaleista ”, Julian kertoo. Jansen, About You -sisällönpäällikkö.

Kendall Jenner on yksi muotimaailman tunnetuimmista henkilöistä; About You valitsi hänet, koska hän aiheuttaa erittäin suuren vuorovaikutuksen sosiaalisissa verkostoissa.

TIETOJA x KENDALL JENNER

Jokainen kappale on numeroitu erityisellä koodilla, joka muistuttaa Kendall Jennerin syntymäpäivää: 03/11. “Kendall for About” -kokoelma on saatavilla yksinomaan 72 tunnin ajan About You -palvelun 23 eurooppalaisesta verkkokauppasivustosta.

Kokoelma tuo yhteen nykyaikaisia ​​olennaisia ​​asioita, kuten virtaavat paidat ja topit, perusshortsit ja leikatut villapaidat, mutta myös odottamattomampia kappaleita, kuten bodycon-mekko tai bikinit. ”Rakastan perusasiat. Voit sekoittaa kaikki kokoelman kappaleet yhteen ”, Kendall Jenner kertoo. Väripuolella kokoelma keskittyy perusväreihin – beige, taupe, musta ja valkoinen, joita täydentävät trendikkäämmät värit, kuten kameli ja punainen, sekä pehmeä vihreä ja okra.

Kappaleita on saatavana koossa 34 – 44 ja XS – XXL. Hinnat vaihtelevat 39,90 – 79,90 euroa.

Kendall Jennerin koira Pyro on myös osa kampanjaa – TIETOISESTA

Kampanja ammuttiin hänen kodissaan Los Angelesissa näyttääkseen häntä luonnollisessa ympäristössä, ja hänen koiransa Pyro osallistui ampumiseen erityisvieraana. Kampanjan kuvasi Zoey Grossman Donald Schneider Studion luovalla johdolla.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

ohjataan tänne