August 4, 2021

Kauppaliitot vaativat kauppakeskusten terveysluvan peruuttamista

Sen jälkeen kun kaupan eri toimijat ovat ilmaisseet tämän pöytäkirjan soveltamisen vaikeuden, Ranskan kaupallinen neuvosto (CdCF) päättää tiistaina toimenpiteen täydellisestä peruuttamisesta, jonka tarkoituksena on vain kauppakeskusten pääsyn rajoittaminen haltijoille. terveyskortti. Tämä on osa toimeenpanevan hallituksen esittämää lakia terveyden kriisin hallitsemisesta.

Shutterstock

“Valtioneuvoston monista varauksista huolimatta hallitus ilmoitti eilen, että terveyskortti on esitettävä velvollisuudelle päästä kauppakeskuksiin”, pahoittelee CDCF: ää, joka kokoaa yhteen monia liittoja, kuten Procos, kauppakeskusten kansallinen neuvosto. , Fevad tai Ranskan franchising-liitto.

Valtioneuvosto ilmoitti 19. heinäkuuta, että “epidemiologiset tiedot ja tieteelliset lausunnot eivät paljasta jo sovellettavien terveystoimenpiteiden ja erityisesti esteeleiden noudattamista koskevien vaatimusten vuoksi tämän toimenpiteen merkittävää kiinnostusta epidemian torjunnasta ”.

Sitten hallitus päätti soveltaa tätä toimenpidettä vain suuriin kauppakeskuksiin (yli 20000 neliömetriä). Hän tarkensi myös, että passilupa poistettaisiin näissä keskuksissa, jos “asuinalueella” ei ole muita välttämättömiä kauppoja. “On kuitenkin selvää, että tämä arviointi on välttämättä subjektiivinen, eikä se voi vastata kaikkiin tämän toimenpiteen esiin tuomiin juridisiin ja käytännön ongelmiin”, CdCF väittää.

Kaupan toimijat haluavat kuitenkin korostaa tukevansa hallituksen ilmoituksia Delta-variantin leviämisen hillitsemiseksi. “Liitot ja kauppakeskukset ovat valmiita osallistumaan rokotusten nopeuttamiseen ja helpottamaan niitä myös kesäkaudella, jotta voidaan saavuttaa ainoa tärkeä tavoite: kollektiivinen koskemattomuus mahdollisimman nopeasti ja antaa ihmisten elää paremmin sen kanssa. tätä virusta seuraavasta lukuvuodesta “.

20. heinäkuuta CPME (Pienten ja keskisuurten yritysten keskusliitto) otti myös puheenvuoron kyseenalaistaakseen terveystodistuksen käyttöönoton. Jos se on tyytyväinen seuraamusten alentamiseen 45 000 eurosta 1500 euroon sakkoja yrityksille, jotka eivät ole asettaneet terveystodistuksen valvontaa, organisaatio on huolissaan “käytöstä, jota on noudatettava kieltäytymisten ja mahdollisten ristiriitojen yhteydessä. tuottaa sekä asiakkaiden että työntekijöiden kanssa ”.

Hän pelkää myös passin toteuttamisen taloudellisia seurauksia, “ja tämä etenkin määräaikojen vuoksi. Siksi on hyödyllistä tietää nopeasti taloudelliset korvaustoimenpiteet, jotka hallitus on ilmoittanut haluavansa (uudelleen) toteuttaa. ”

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Näin