August 1, 2021

Levyn tulee olemaan: Iron Maidenin “Senjutsu” julkaistaan ​​syyskuussa

Spekulaation loppu – brittiläisten veteraanien Iron Maidenin äskettäin esittämä uusi kappale nimeltä “Writing on the Wall” ei ollut vain laukaus avaruuteen. Bändi odotti päästäkseen irti uuden singlen aiheuttamasta jännitteestä, johon se ei lisännyt tuolloin lisätietoja, ja muutaman päivän kuluttua vahvisti fanien toivoman: Bruce Dickinsonin ympärillä pidettyä seitsemästoista studiojuhlaa kutsutaan nimellä “Senjutsu ”


© Iron Maiden

Yhtye ilmoitti tämän verkkosivustollaan ja julkaisi samalla melko yksinkertaisen version levyn kannesta. Se on oikeastaan ​​vain Eddien maskotti, tällä kertaa verisen samurain reinkarnaatiossa, ja teksti japaniksi.

”Levyn nauhoitimme vuoden 2019 alussa Legacy of the Beast -kiertueen tauon aikana, jotta voisimme keskittyä konsertteihin ja meillä olisi ennen julkaisua paljon aikaa koota upea muotoilu- ja videoerikoisuus. Pandemia on muuttanut kaikkea enemmän. Kappaleet ovat hyvin erilaisia ​​ja jotkut niistä ovat melko pitkiä. Siellä on myös yksi tai kaksi kappaletta, jotka kuulostavat hyvin erilaisilta kuin tavallinen tyyli. Uskomme, että fanimme ovat yllättyneitä – toivomme, että positiivisessa mielessä “ lisäsi bändin jäsenet. Suunnitellun säädöksen nimi ilmaisessa käännöksessä tarkoittaa “Taktiikka ja strategia”. Se kuvattiin Pariisin studioissa ja tuotanto oli Kevin Shirleyn peukalon alla yhdessä bändin basistin Steve Harrisin kanssa. Tuloksena on kymmeniä upouusia kappaleita, joiden monumentaalinen kuva on 82 minuuttia. “Levyllä on joitain hyvin monimutkaisia ​​kappaleita” Steve Harris kuvaili ja selitti: ”Kesti melko vähän työtä, jotta kuulisimme juuri haluamallamme tavalla. Joten levytysprosessi itsessään oli melko haaste, mutta Kevin teki hienoa työtä vangitsemalla bändin olemuksen. Olen erittäin ylpeä tuloksesta, enkä voi odottaa, että fanit kuulevat sen. “

“Senjutsu”, kuten edellinen ”Souls Book”, on saatavana tuplalevynä ja kolminkertaisena vinyylinä (lisäksi useissa keräilijän väriversioissa). Kappalelista on seuraava: Senjutsu, Stratego, The Writing on the Wall, Lost In a Lost World, Days of Future Past, The Time Machine, Darkest Hour, Death Of The Celts, The Pergament, Hell On Earth.

.

kurkistaa tähän verkkosivustoon