August 1, 2021

Mama Shelterin italialainen debyytti on Roomassa. Seuraavat pysäkit Torino ja Milano

Uusi kurssi hotellialalle pääkaupungissa avaamalla ensimmäinen italialainen Mama-turvakoti. Se debytoi Roomassa 1. heinäkuuta Pratin alueella lähellä Vatikaania ja muutaman metropysäkin päässä historiallisesta keskustasta. Tunnettu ranskalainen tuotemerkki, joka kuuluu nyt Accor-ryhmään, joka erottuu elämäntavastaan ​​ja rikkaasta ruoka- ja juomaehdotuksestaan, pyrkii kehittämään edelleen.

”Rooma oli välttämätön. Rakenteen sijainnin ja rakenteen valinta on aina ollut Mama Shelterin vahvuus. Työskentelemme parhaillaan a pehmeä avaus ja syyskuusta lähtien olemme täydessä vauhdissa – hän selittää Bruno Cavasini, gm rakenteen -. Huoneet ovat edelleen käynnissä hitaasti, mutta vastaanotamme ensimmäisiä ulkomaalaisia, kuten hollantia, ranskaa ja englantia; asiakkaat, jotka valitsevat tämän sijainnin, ovat kiinnostuneita kokemaan kaupungin kokonaisuudessaan eikä vain matkailun näkökulmasta; he etsivät paikkaa, jossa asukkaat tapaavat vieraita ystävällisessä ympäristössä, josta on näkymät Pietarin kupolille. Keskitymme myös ateriapalveluihin cinque outlet ruoka ja juoma, mukaan lukien 250-paikkainen katto, joka näinä ensimmäisinä viikkoina on jo vastaanottanut melkoisen määrän roomalaisia ​​ja ulkopuolisia asiakkaita. Se on enemmän kuin hotelli: se on tila elää ja pitää hauskaa. Rooman jälkeen Mama Shelter etsii rakenteita Torinosta ja Milanosta; Myös Lissabon avataan, kolmas osoite Pariisissa ja sitten Bahrainissa ja Dubaissa”.

Mama Roma on saanut inspiraationsa ikuisesta kaupungista: sillä on erittäin värikäs ja iloinen yksilöllinen muotoilu 217 huonetta tra medium, suuri ed extra iso, e lähes 700 paikkaa jaettu talvipuutarhan, kesäpuutarhan, pizzeria-tavernan, katon keskelle. Kaikissa on suuret pöydät, jotka kutsuvat keskusteluun ja jakamiseen, ja ne ovat avoinna myös ulkopuolisille vieraille. Tilaa myös hiiret, jossa on kokoushuoneet kahdella ateljeella (enintään 50 hengelle) ja taittotila, jossa on pöytäjalkapallo ja ulkotila kulhojen pelaamiseen. Älä missaa aluetta hyvinvointiLopuksi, elävä musiikki on aina suunniteltu viikonloppuna. Markkinointi on tällä hetkellä aktiivista Accorin ja OTA: n kautta.

sivustolinkki