August 2, 2021

Paramount + julkistaa Madame X: n, musiikkidokumentin Madonnasta

Entä lukisi tämän artikkelin kuuntelemalla rouva X: tä? Klikkaa tästä.

Ei ole mitään, luulen, että tämä on sopivin aika käyttää meemiä: “” Madonna “, ikuinen kuningatar. Koskaan! Nainen!!!” ylistää musiikillista läsnäoloa, taiteilijan merkitystä ja avantgardistista tunnetta, joka ulottuu näiden melkein 38 vuoden uran aikana, kuten uusimmassa musiikkidokumentissa, Rouva-X.

Asiakirja ilmoitettiin 15. heinäkuuta, työn johti ja tuotti TV Entertainment Studios, Paramount +, suoratoistoalusta ViacomCBS ja se on saatavilla lokakuun toisena perjantaina 8. päivänä. MADAME-X on yksinoikeudella Paramount +: lle Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, Australiassa, Pohjoismaissa ja Kanadassa. Ne, jotka eivät asu näissä paikoissa, voivat katsella kanavaa MTV.

dokumentti Rouva-X kuvattiin Portugalissa, maassa, jossa laulaja asuu lastensa kanssa 40 miljoonan reaalin kartanossa, missä maailman viimeisin albumi julkaistiin. madonna, jolla on sama nimi kuin asiakirjalla. Albumin ja kiertueen taustalla oleva konsepti perustuu esityksen kehittämään tarinaan, jossa hän ilmentää salaista vakoojaa, joka matkustaa ympäri maailmaa tavoitteenaan tuoda valoa ja vapautta ei-niin mukaviin paikkoihin. Ja se on dokumenttielokuvan asialista.

Vision jakaminen maailmanlaajuisen yleisön kanssa on ollut minulle erittäin mielekästä. Mahdollisuus tuoda viestin ja hehkuvan taiteen, jonka kaikki tämän tuotannon osapuolet tekevät, tulee entistä laajemmalle yleisölle, tulee aikaan, jolloin musiikkia tarvitaan niin, että se muistuttaa meitä yhteisen ihmiskuntamme pyhästä siteestä. Madonna sanoi.

Madonna rouva X: ssä

kuva: paljastus / Steven Klein

“Madonna on epäilemättä maailman suurin tähti, joka ei koskaan pysähdy ylittämään rajoja ja muokkaamaan popkulttuuria. Hänellä ja MTV: llä on uskomaton historia, ja olemme iloisia voidessamme jatkaa kumppanuutemme laajentamista maailmanlaajuisesti MADAME X: n maailmanluokan Paramount + -esityksen kanssa lokakuussa. ” ilmoitettu Bruce Gillmer, Paramount + -sisällön, musiikin johtaja ja ViacomCBS: n musiikin, musiikkilahjojen, ohjelmoinnin ja tapahtumien johtaja.

Sekä kiertue että dokumentti ovat avoin kirje monikulttuurisuuden rakkaudelle, jonka Madonna ja näiden viimeisimpien teosten tuottajat ovat tutkineet (Ricardo Gomes, Jamie King, Megan Lawson, Damien Jalet, Eyob Yohannes ja Kevin Antunes)

Intiimissä televisiotyössä luvataan olevan sama voimakas energia, jota vain Madonna voi tarjota. Täysi levy kaikille faneille, jotka ulottuvat sukupolvelta toiselle. Joten tässä on vinkki: valmistele 8. lokakuuta 2021 popcorn- ja käpyliivit ja pelaa!

virallinen lausunto