July 31, 2021

Scotch & Soda avaa uuden konseptinsa Cap 3000: lla

Hollantilainen tuotemerkki avaa kaksikymmentäviiden vähittäiskaupan Ranskassa. Tällä uudella myymälällä, joka sijaitsee Corso-alueella 8000 neliömetriä ja joka on omistettu Cap 3000 -ostoskeskuksen premium- ja luksusbrändeille Saint-Laurent du Varissa, Nizzan lähellä, on uusi konsepti, joka on ollut käytössä vasta Alankomaissa. Den Boschissa, Utrechtissä ja Mall of the Hollandissa, Haagin laitamilla.

Cap 3000: n uusi Scotch & Soda -kauppa – Ilan Dehé

“Olemme iloisia voidessamme avata Scotch & Soda -myymälän Corso-allekirjoittamaan Cap3000: een ja esitellä mallistomme siellä uuden konseptimme alla”, kertoo Etelä-Euroopan myyntijohtaja Sophie Merlet lehdistötiedotteessa. Olemme vakuuttuneita perustamisen strategisesta merkityksestä Nizzaan, Côte d’Azurin pääkaupunkiin, joka on edelleen yksi suosituimmista turistikohteista maailmassa. “

Tämä “Free Spirit” -niminen konsepti on saanut inspiraationsa Amsterdamin hengestä ja sen on tarkoitus olla uskollinen Hollannin pääkaupungissa vuonna 1985 perustetun tuotemerkin universumille.

Lasiterassi mustilla teräsprofiileilla, marokkolainen Zellige-laatoitus ja ikääntyneet messinkitelineet ja vitriinit sekoittuvat Forest Stewardship Council -sertifioidun puun kalanparkettilattiaan, Econyl-kudotut ympäristöystävälliset matot, kierrätysmateriaaleista valmistetut ripustimet ja LED-valaistus.

Ilan Dehé

Tuotemerkki ei väitä olevansa edelläkävijä ekovastuun suhteen, mutta tuo esiin kehitystään osoittamalla, että vastuullisten materiaalien osuus kasvaa neljän vuodenaikansa aikana vuodessa. Tämän pitäisi saavuttaa 70% tuotteista, joissa on 20% ympäristöystävällisiä materiaaleja kevät-kesään 2022 mennessä.

Uuden Cap 3000 -haaran pinta-ala on 131 neliömetriä, ja se tarjoaa tuotemerkin miesten ja naisten kokoelmat sekä sen valikoiman lisävarusteita, silmälaseja ja hajusteita.

Ilan Dehé

Muut ranskalaiset kaupat (16 konttoria, 4 myyntipistettä ja 4 franchising-palvelua) hyötyvät vähitellen merkin uudella logolla varustetun kyltin, mutta myös ripustimien, mattojen tai seulojen asettamisesta etiketin universumin yhdenmukaistamiseksi kaikissa kohdissa. myynnistä.

Sun Capital Partners -konserniin kuuluvalla tuotemerkillä, jota Frederick Lukoff on hallinnoinut vuodesta 2020, on 230 merkkikauppaa ympäri maailmaa ja läsnä noin 7000 jälleenmyyjää. Tarkasteltuaan toimintaansa vuonna 2020 hollantilainen etiketti asentaa uuden konseptinsa kaikkiin tuleviin aukkoihinsa.

Konsernin liikevaihto tilikaudella 2019-2020 oli 291 miljoonaa euroa. Päämarkkina-alueena olivat Alankomaat, Belgia, Saksa ja Yhdysvallat.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Miksi et kokeile näitä