August 2, 2021

The Killers julkaisee luvatun albumin 13. elokuuta

Killers julkaisee enemmän studiomateriaalia alle kuukaudessa. Viime vuoden albumi “Imploding The Mirage” odottaa edelleen live-esitystä, mutta 13. elokuuta bändin fanit näkevät seuraajansa. Huhtikuussa julkistetun seitsemännen sarjan nimi on “Pressure Machine” ja se julkaistaan ​​EMI Musicin kautta. Shawn Everett ja Jonathan Rado osallistuivat tuotantoon, toisin sanoen samaan kokoonpanoon kuin edellisessä äänityksessä. Kappaleet luotiin kovan tauon aikana. Tekstiilisesti frontman Brandon Flowers palaa lapsuuteensa kotikaupungissaan Nefissä Utahissa, jossa asuu vain viisi tuhatta asukasta. ”Kaikki pysähtyi kovan aikana. Ensimmäistä kertaa hirvittävän kauan meitä kaikkia kohdattiin sellaisella hiljaisuudella. Tästä hiljaisuudesta alkoivat kukoistaa kaikki kappaleet, jotka muuten hukkuisivat The Killersin äänitteille tyypilliseen meluun. ” 40-vuotias laulaja paljasti uutuuden.

”Brandon ja minä puhuimme ajasta, jolloin hän muutti perheessään lapsena Nefiin ja tunsi olevansa jumissa keskellä ei mitään. Ja juuri viime vuonna pandemian aikana jotain samanlaista tapahtui meille kaikille. “ lisäsi rumpali Ronnie Vannucci Jr. ”Monet muistot tuosta ajanjaksosta ovat mukavia. Mutta monet niistä, jotka liittyvät pelkoon tai suureen suruun, ovat minulle edelleen hyvin tunnepitoisia, koska en ole koskaan käsitellyt tätä surua. ” lisäsi Flowersin tähän mennessä henkilökohtaisimpaan tekoonsa. Toinen uutinen The Killers -leiriltä on, että kitaristi Dave Keuning palaa kokoonpanoon. Hän piti tauon “Battle Born” -levystä, koska halusi viettää enemmän aikaa perheensä kanssa. Hän teki viimeksi yhteistyötä Las Vegas -yhtyeen kanssa albumilla “Wonderful Wonderful”, mutta hän ei liittynyt kiertueelle eikä edes edistänyt ideoita edelliseen studioon. Sen sijaan hän onnistui julkaisemaan kaksi soolokokoelmaa. Viimeisessä haastattelussaan hän paljasti, että haluaisi nyt osallistua seuraavaan kiertueeseen, johon bändi toivottavasti todella aloittaa.

.

vierailla tällä sivulla