August 3, 2021

Vinkkejä päästä tänne ja kauniita retkiä

Mainonta: Osallistuminen yhteistyössä SBB RailAwayn kanssa

Yhdessä jyrkimmistä köysiradoista, joista on näköala Alppien korkeimmalle huipulle, Sveitsin toiseksi suurimman säiliön ohitse, yli 240 miljoonan vuoden ikäisiin archosaurusradoihin; kaikki nämä nähtävyydet odottavat sinua Lac d’Emossonissa Ala-Valais Trientin laaksossa. VerticAlp Emosson on määränpää, joka saa aikaan tuloksia upeilla liikennevälineillä sekä upeilla panoraamanäkymillä Mont Blancin vuoriston vuorille. Ja mikä parasta: kaiken tämän voi kokea päiväretken muodossa.

Julkisilla kulkuneuvoilla Lac d ‘Emossoniin

VerticAlp Emosson on yksi yli 80 vapaa-ajantoiminnasta, jotka ovat levinneet kaikkialle Sveitsiin, ja joihin on tarjolla houkuttelevia RailAway-tarjouksia. Tämä tarkoittaa, että ne, jotka matkustavat julkisilla kulkuneuvoilla ja varaavat vapaa-ajan palvelun suoraan lipun oston kautta, saavat alennuksia.

Pitkät Travelita-lukijat tietävät, että olen jo viitannut RailAwayn yhdistettyihin tarjouksiin useita kertoja, koska ne palvelevat minua “aarteena” jännittäville retkille ja tarjoavat houkuttelevia hintaetuja matkustettaessa julkisilla kulkuneuvoilla. Ja sinun ei olisi pitänyt hukata sitä, että 99% retkistämme Sveitsissä tehdään julkisilla liikennevälineillä. Näin ollen lähdimme junalla Valaisiin aikaisin aamulla Zürichiin tälle kiertotielle vaikuttavan luonnonkauniiseen Trientin laaksoon loistavalla kesäpäivällä.

Voita tosite valitsemasi RailAway-yhdistetyn tarjouksen varaamisesta 4 hengelle

Näin voit osallistua RailAwayn yhdistettyyn tarjouskilpailuun:

Kirjoita etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi seuraavaan lomakkeeseen ja kirjoita asianmukaiseen kenttään, mistä 85: stä luontokohteesta haluat käydä.

Tärkeää: Ainoastaan ​​Sveitsissä asuvat ihmiset voivat osallistua.

Kilpailu kestää 31. heinäkuuta 2021 klo 23.59 saakka. Ilmoitamme voittajalle kirjallisesti 4. elokuuta 2021 mennessä.

VerticAlp Emosson – luonnonkaunis junaelämys

Valaisen päiväretkille valitsen suoran IC-yhteyden Zürichistä Vispiin aina kun mahdollista. Joten voit istua mukavasti kaksi tuntia, käsitellä vireillä olevia tehtäviä ja katsella maailmaa heräämässä junan ikkunasta. Vispissä yhteys Ala-Valaisiin on raikas (4 minuuttia), mutta yhdistävä juna pysähtyy suoraan vastapäätä ja antaa sinun vaihtaa junaa maanpinnan tasolla. 2:43 tunnin rennon junamatkan jälkeen saavutamme Martigny. Täällä vaihdamme Mont-Blanc-Expressiin. Juna yhdistää Martignyn rohkealla ja panoraamareitillä Trientin laakson läpi Chamonix’n kanssa Mont Blancin juurella.

Lue, mitä hän sanoi