August 1, 2021

Yhdysvalloissa PacSun tarkastelee uudelleen yhteistyöstrategiaansa tekemällä yhteistyötä A $ AP Rockyn kanssa

Kääntänyt

Paul Kaplan

Julkaistu20. heinäkuuta 2021

Äskettäin nimitetty taiteellinen johtaja PacSun-verkkokaupan alustalla, A $ AP Rocky paljasti tämän kumppanuuden ensimmäiset hedelmät: kaksi yhteistyötä hänen etikettinsä A $ AP Worldwide sekä urheiluvaatemerkkien Vans ja Russel Athletic välillä.

A $ AP Rockyn ja Vansin yhteistyössä luomia kenkiä koristavat liekit – Kuva: PacSun

Yhteistyö Vansin kanssa tarjoaa kaksi versiota ikonisesta Old Skool -mallista, yhden mustasta kankaasta, toisen valkoisesta nahasta. Molemmat on koristeltu liekeillä. Kengille, jotka ovat saatavana koossa 4-13, hinnat vaihtelevat 100-130 dollaria (85-110 euroa).

Russell Athletic x A $ AP Worldwide -kapseli koostuu T-paidoista, shortseista, huppuista ja collegehousuista, jotka ovat saatavana väripaletissa, jota hallitsevat musta, valkoinen, ruoste, blues ja vihreät. Fleecetuotteet on valmistettu korkealaatuisesta puuvillajerseystä ja painettu uudella pääkallomallilla. Kapselikappaleita on saatavana unisex-koossa XS-XL ja ne maksavat välillä 40-90 dollaria (välillä 34-76 dollaria).

Amerikkalainen brändi toimii tämän kolmikantayhteistyön parissa tarjotakseen houkuttelevan sisäisen tarjouksen, jonka avulla se voi erottua monista tuotemerkkien ja jakelijoiden yhteistyöistä, jotka kukoistavat kuukausittain valmiina pukeutumisena ja lenkkareina.

“Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä Rockyn kanssa, joka yhdistää täydellisesti avantgardistisen muodin ja kaupalliset katuvaatteet”, sanoi PacSunin toimitusjohtaja Alfred Chang lausunnossaan. ”Rockyn energia ja kulttuuri muuntuvat todella hänen luomuksistaan. Emme voi odottaa, että asiakkaamme ymmärtävät tämän ja uskovat, että he arvostavat heille suunnittelemiamme tuotteita ja yhteistyötä. “

Aisultan Seitovin ja Rockyn ohjaama eksklusiivinen lyhytelokuva juhlii kahden kokoelman julkaisua. muoti elokuva, joka on innoittamana komedioista Richie Rich ja Millionaire-oppipoika, 1990-luvun tunnus, esittelee räppärin julkaisemattoman kappaleen.

Joitakin kappaleita A $ AP Rockyn kokoelmasta yhteistyössä Russell Athleticin kanssa PacSunille – Kuva: PacSun

PacSunin vieraana taiteellisena johtajana A $ AP Rocky valvoo myös kampanjaa ja myymälän aktivointeja tukemaan kokoelmien lanseerausta.

Tämä strategia ei ole vain tuotemerkin imago: nämä kaksi kapselia ovat jo saatavilla PacSun-sivustolla sekä 200 sen fyysisessä myymälässä Yhdysvalloissa.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Miksi et tarkista tästä