August 2, 2021

Dior avaa väliaikaisen myymälän Fifth Avenuelle

Kääntänyt

Paul Kaplan

Julkaistu21. heinäkuuta 2021

Dior avasi maanantaina uuden väliaikaisen myymälänsä ovet New Yorkissa, ikonisella Fifth Avenuella 59th Streetin kaakkoiskulmassa.

Dior avaa väliaikaisen myymälän Fifth Avenuella – Dior

Kaksi tasoa kattava yli 600 neliömetrin varasto on järjestetty vastaamaan Dior-universumien monimuotoisuutta ja siten yhteen paikkaan monenlaisia ​​tuotteita. Se käyttää Champ-Élysées’n Dior-lippulaivamyymälän koodeja lainaten kuviot ja värikkään valikoiman keskittyen hopeanhohtoisiin ja luonnonvalkoisiin sävyihin, joissa on korostettuna beige ja vaaleansininen.

Talon symbolisesta ruoko-aiheesta se muistuttaa Napoleon III -tyylistä ruoko-tuoleja, joihin Christian Dior sai vieraat istumaan paraateissa. Puhtailla viivoilla kuvio, joka löytyy myös Versailles’n tammiparketista ja Fifth Avenuen myymälän kiillotetusta betonilattiasta.

Putiikin julkisivu on suunniteltu yksinomaan tähän sijaintiin, ja siinä on sokeriruo’on motiivi eri kerroksina ja mittakaavoina korostettuna luomaan läpinäkyvyyden vaikutusta, kun taas valitut huonekalut heijastavat neo-Louis XVI -tyyliä ja herättävät pariisilaisen kartanon tunnelmaa. .

Tuotevalikoiman osalta kauppa jakaa nahkatuotteita, kenkiä, valmiita vaatteita, hienoja koruja ja kelloja. Miehille ei tule kelloja tai koruja. Dior Maison -luokka edustetaan personointitilassa.

Kauppa korvaa väliaikaisesti Dior-putiikin 57. kadulla, jossa tehdään kunnostustöitä ja laajennuksia.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Lisätietoja