August 1, 2021

El Ganso pelaa kiertokirjeellä “Be Trazable” -kokoelman kanssa

Kääntänyt

Clementine Martin

Julkaistu21. heinäkuuta 2021

El Ganso vahvistaa sitoutumistaan ​​ympäristönsuojeluun ja kiertotalouteen julkaisemalla Be Trazable -malliston. Kehitystyönsä vuoksi etiketti on solminut kumppanuuden Belda Llorens -yhtiön kanssa Ecolife-kuitujen käyttämiseksi, mikä on mahdollistanut sen, että se on saanut Global Recycled Standard (GRS) -sertifikaatin.

Yksi El Ganson Be Trazable -mallin malleista – El Ganso

“GRS-sertifikaatin saaminen merkitsee suunnanmuutosta El Gansolle, joka väittää olevansa johtava vastuullinen tuotemerkki ympäristönsuojelun alalla”, brändi on ylpeä lehdistötiedotteessa.

Ensimmäisessä kapselissa on Oxford-kangaspaita ja pikeepaita. Jokainen vaate on saatavana viidessä värissä, ja se on valmistettu kankaasta, joka on valmistettu 55% kierrätetystä puuvillasta ja 45% kierrätetystä polyesteristä muovipulloista.

Be Grazon avulla El Ganso haluaa saada kuluttajat mukaan kiertoprosessiin. Innoittamana ”Cradle to cradle” -mallista, jossa kaikki materiaalit on käytettävä uudelleen, El Ganso kannustaa asiakkaita (kampanjoiden avulla) kierrättämään etiketin vanhat vaatteet, joita he eivät enää käytä. Näistä brändin putiikkeihin kerätyistä tuotteista saadaan uusia raaka-aineita uusien kappaleiden valmistukseen käytettävien kankaiden valmistamiseksi.

Be Trazable -kokoelman luomukset on leimattu Ganso Green -logolla. Tuotemerkin mukaan kestävän kehityksen kriteerien mukaan valmistettujen tuotteiden osuus on jo 50% kokonaismäärästä.

El Ganso on tuotemerkki, jonka Cebrián-perhe perusti Madridiin viisitoista vuotta sitten. Yritys sai jälleen täyden määräysvallan vuonna 2018, kun L Capital -rahasto osti 49 prosenttia yrityksestä vuonna 2015. Bravo Capital on äskettäin päässyt sopimukseen yhtiön kanssa velkojapankki ostaa takaisin 28 miljoonan euron velkansa.

Tällä hetkellä miesten ja naisten valmisvaatemerkillä on noin viisikymmentä myymälää Espanjassa, Ranskassa, Portugalissa, Chilessä ja Meksikossa.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

hänen