August 1, 2021

Flanellit laajenevat Britanniaan ja kokeilevat käsiään kauneudessa

Kääntänyt

Clementine Martin

Julkaistu21. heinäkuuta 2021

Frasers Group on edelleen yksi aktiivisimmista vähittäiskauppiaista Isossa-Britanniassa. Maanantaina ryhmä julkisti viimeisimmän tärkeimmän saavutuksensa: Sheffieldissä avattiin Flannels-myymälä 5000 neliömetrin alueella. Kokoelmat vaihtelevat miesten ja naisten valmisvaatteista asusteisiin, mukaan lukien lasten muoti, urheiluvaatteet ja ensimmäistä kertaa kosmetiikka.

Flanellihousut

Yhtiö väittää, että se on “kaikkein digitalisoitunut myymälä Pohjois-Englannissa” ja jolla on “kauneuden pukuhuone -konsepti”. Kauppa edustaisi investointia jälleenmyynti kaupungin tähän mennessä tärkeimmät ylellisyystavarat, joiden summa ylittää 10 miljoonaa puntaa “.

Kauneuden puolella tämä uusi konsepti, jonka nimi on Flannels Beauty, kertoo tuotemerkit ja hintaluokat sekoittamalla “perinteitä, uutuutta, yksinoikeutta ja apteekkimerkkejä”. Mutta muoti on edelleen uuden putiikin ydin, joka työskentelee “jatkuvasti muuttuvan muotibrändien valinnan parissa”.

Valikoima tarjoaa erityisesti ”uusia uusia nimiä, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla vain osoitteessa [Londres]”. Flannels Sheffield tuo tähän kaupunkiin joitain tämän hetken halutuimpia tarroja, kuten luonnonvalkoinen, Saint Laurent, Jumalan pelko ja kyvytön. Kauppa avaa myös uuden tilan, 18 Montrose, “joka tarjoaa parasta katuvaatteita ja ainutlaatuisia yhteistyöprojekteja”.

Kymmenen muuta vastaavaa lippulaivaa odotetaan avautuvan seuraavien kymmenen vuoden aikana, joista suurin osa “julkistetaan ennen vuotta 2025”.

Lyhyellä aikavälillä Flannels aikoo jo vihkiä kaksi uutta lippulaivaa Leicesteriin ja Liverpooliin. Liverpool-myymälästä tulee kaupungin suurin luksusmerkki, joka vie 11 000 neliömetriä ja seitsemän kerrosta Parker Streetillä korvaamaan entisen Owen Owen -tavaratalon. Liverpool-putiikissa on kauneustiski, kattoravintola ja koko urheiluvaatteille omistettu kerros aina harrastelijaharjoitteluista korkeaan suorituskykyyn. Tässä käsitteellisessä tilassa, nimeltään “World of Active”, tulee olemaan myös kuntosali.

Flanellihousut

Jälleenmyyjän luova konsultti Jack Bridge sanoo: ”Sheffield merkitsee aloitetta konseptille, jonka parissa olemme työskennelleet kovasti vuosia (…). Jokainen myymälä on erilainen, ja siinä on luotu ainutlaatuisia konsepteja ja design-elementtejä. yksinomaan jokaiselle uudelle sijainnille. Staattisten ostosympäristöjen kukoistus on ohi: uudet ostajat haluavat juoksevuutta ja liikkuvuutta. “

Flannels-ketjulla on 50 myymälää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien lippulaivamyymälä Oxford Streetillä Lontoossa.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

napsauttamalla tätä käy verkkosivuillamme