July 28, 2021

Miley Cyrus ja Marpo ovat Tšekin listan uudet hallitsijat

Tällä kertaa sekä kotimaiset radio- että albumilistat muuttuivat ensiksi. Miley Cyrusin balladi “Angels Like You” kuuluu useimmiten ilmassa. joka johti edelliset Coldplay-mestarit. Marpin soololevystä ”Backwoods Bred” tuli suosituin levy.


© Miley Cyrus

RADIO – Kaavioiden kommenteissa kaivaudumme joskus kotimaisiin näytelmäkirjailijoihin, että he ottavat enemmän tai vähemmän huomioon vain muissa Euroopan maissa toimineet hitit. Vielä yllättävämpi on Miley Cyrusin nykyinen mestaruus. Huopapop-balladi ”Angels Like You” ei kuulu luokkaan trendikäs musiikki. Tšekin tasavallan lisäksi se on jo voittanut vain Belgiassa, muissa maissa se on pysynyt kaukana kymmenen parhaan joukosta. Kriitikoiden ylistämän ”Plastic Hearts” -albumin kolmannen singlen ansiosta laulaja nousi huipulle ensimmäistä kertaa kevään 2019 jälkeen – sitten hän voitti Ronsonin ”Nothing Breaks Like A Heart” -äänenä. Kahden “Higher Power” -voiton jälkeen Coldplay siirtyi numeroon kaksi. Paljon tärkeämpää tietoa faneille on kuitenkin se, että heidän yhdeksäs studioalbuminsa “Music Of The Spheres” julkaistaan ​​15. lokakuuta. Ensimmäisen singlen tavoin sen on tuottanut ruotsalainen hitmaker Max Martin. Imagine Dragons -fanit, jotka ovat nyt pronssia ”Follow You”, näkevät myös uudet levyt. ”Mercury – Act 1” -tallenne on saatavana 3. syyskuuta, nykyisen radiohitin ja kappale ”Cutthroat” lisäksi julkaistiin toinen maistelu nimeltä ”Wrecked” heinäkuun alussa. Jelen-ryhmä on vastuussa eniten soitetusta kotimaisesta kokoonpanosta, joka on neljänneksi menestynein. “Yksi yö lisää” nousee kymmenestä neljään. Yhtye ilmoitti äskettäin sosiaalisissa verkostoissa, että huhtikuussa julkaistusta “Things and Dreams” -sarjasta julkaistaan ​​pian uusi single – he kuvasivat leikkeen muutama päivä sitten. Jäljellä olevat kymmenen kärkeä eivät enää tarjoa monia merkittäviä tuloksia. Joel Corry, Raye ja David Guetta jäivät viidenneksi Bedin kanssa, O5: n ja Radečekin kappale Bra3 menestyi hieman kuudella. Toinen vakituisista henkilöistä, Mirain kappale ”Kaikesta tästä huolimatta”, voitti yhden sijan lopullisesti. JC Stewart palasi eliittiin, jonka hitti “I Need You To Hate Me” hyppäsi kolme sijaa kahdeksaan. Ylimmän sulkevat Dua Lipa ja Marek Ztracený, jotka liittyivät siihen vasta viime viikolla. Joten kuulemme todennäköisesti heidän kappaleistaan ​​”Olemme hyviä” ja “Rakkaat” seuraavilla kierroksilla. Lopuksi yksi surullinen uutinen: ilmestyvästä valtavasta musiikista Tšekin radioasemat eivät ole julkaisseet yhtään uutuutta 100 parhaan joukossa.

10 parasta CR-radiota:

 1. ▲ Miley Cyrus – Enkelit kuin sinä
 2. ▼ Coldplay – suurempi teho
 3. ▬ Kuvittele lohikäärmeitä – seuraa sinua
 4. ▲ Hirvi – vielä yksi yö
 5. ▬ Joel Corry & Raye & David Guetta – Sänky
 6. ▼ O5 a Radeček – Rintaliivit3
 7. ▲ Mirai – Kaikesta huolimatta
 8. ▲ JC Stewart – Tarvitsen sinun vihaavan minua
 9. ▼ Dua Lipa – Olemme hyviä
 10. ▼ Marek Ztracený – Moje milá


Marpo - Backwoods kasvatettu
© Lukáš Jirkovský

ALBA – Pian ennakkomyynnin alkamisen jälkeen Marpo ilmoitti sosiaalisissa verkostoissa, että uusi albumi ”Backwoods Bred” on kultainen. Kiinnostusta sitä kohtaan vahvistaa myös albumilistojen ensimmäinen sija. Räppiä, kantria ja bluesia sisältävällä sekoituksella Ota Petřina perustuu edellisen sooloalbuminsa “Dead Man Walking” tulokseen – joka myös voitti vuonna 2018 ja jatkui sitten vielä kaksi vuotta. Päinvastoin, viimeinen TroubleGang-albumi, “Two”, vuodelta 2019, meni huonommin, kun se alkoi kello 9 ja putosi listalta neljän kierroksen jälkeen. Paitsi uutuudesta, keskustelimme äskettäin esiintyjän kanssa haastattelussa. Vaikka Olivia Rodrigo ei puolustanut voittoa kahdesta edellisestä kierroksesta, hän säilytti ensimmäisen albuminsa “Sour” korkean tason kahdella. Hän ei ole koskaan lähtenyt palkintokorokkeesta kahdeksan viikkoa julkaisun jälkeen. Pronssin omaksui venäläisjuurinen räppäri Maniak, joka äänitti albumin ”Black Horse” yhteistyössä DJ Wichin kanssa. Se sisältää neljätoista kappaletta, vieraiden luettelosta löytyy nimiä kuten 7 kertaa3, PSH, Mikýř, Indy tai Orion. Viime viikkoina italialainen Måneskin on asettunut johtaviin tehtäviin. Kahden odotetun uutuuden saapuminen lähetti tällä kertaa toisen studionsa “Teatro d’Ira – Vol. I ”ulos mitali, neljään. Toukokuun Eurovision laulukilpailun mestarit kappaleilla “Beggin” ja “I Wanna Be Your Slave” hallitsevat edelleen digitaalisten sinkkujen järjestystä. Toistaiseksi vain radion näytelmäkirjailijat ovat olleet vastahakoisia tätä uutta listatähteä kohtaan. Kaksi mainittua mitali-palkintolevyä lukuun ottamatta kymmenen parhaan todistettua nimeä ovat: Robin Zoot, jota kahdesti edustaa Viktor Sheen, The Weeknd, Ca $ hanova Bulhar ja Dua Lipa. Alvaro Soler, paikallisen yleisön saksalais-espanjalainen kultaseni, alkaa klo 25. Levy “Magia” toimii myös vetovoimana toiselle Solerin konsertille maassamme – ensi vuoden 19. maaliskuuta hän esiintyy Prahan Tipsport Arenalla. .

Top 10 – valkoinen:

 1. N Marpo – Backwoods kasvatettu
 2. ▼ Olivia Rodrigo – Sour
 3. N Maniak & DJ Wich – Musta hevonen
 4. ▼ Kuunvalo – Teatro d’Ira – Vuosikerta SISÄÄN
 5. ▼ Robin Zoot – Robby Trouble
 6. ▼ Viktor Sheen – Värit
 7. ▼ Viikko – tuntien jälkeen
 8. ▼ Ca $ hanova Bulhar – Romeo
 9. ▼ Viktor Sheen – Mustavalkoinen maailma
 10. ▼ Dua Lipa – Tuleva Nostalgia

Täydelliset radio- ja myyntitaulukot 28. viikolta löytyvät IFPI: n verkkosivustolta täältä.

.

vierailla täällä