August 2, 2021

paljon elävää musiikkia ohjelmassa

Alkaen 21 al 31. heinäkuuta 2021 tule takaisin Giffoni-musiikkikonsepti, järjestäjä MNcomm. Tapahtuma animoi Giffoni-elokuvajuhlat erityiskokousten ja elävän musiikin kanssa. Suuri italialainen musiikki on ohjelman päähenkilö, jossa on esillä monia taiteilijoita.

Vieraiden joukossa on laulajia, kuten Gazellit (22. heinäkuuta), Carl Brave (24. heinäkuuta), Clementino (25. heinäkuuta), Diodato (26. heinäkuuta). Ja uudelleen, Franco126 (28. heinäkuuta), Colapesce e Dimartino (29. heinäkuuta), Noemi (31. heinäkuuta), Satunnainen (27. heinäkuuta), Aka7even (23. heinäkuuta), ja monet muut.

Iltoja esittelee Nicolò De Devitiis, TV: n kasvot arvostavat suuresti italialaista musiikkia. Kapellimestari seuraa tarinansa kautta kiltareita löytääkseen hetken parasta italialaista musiikkia. Musiikillinen ohjelma yhdistää elävät hetket ja sarjan tapaamisia taiteilijoiden kanssa, jotka esiintyvät illalla Piazza Fratelli Lumière. Elävän musiikin palautus tapahtuu voimassa olevien sääntöjen mukaisesti, ja siellä on 1 000 kiintiöpaikkaa.

Giffoni Music Concept, ohjelma elävän musiikin ja kokousten välillä

Näyttelijät koostuvat joistakin Italian musiikkimaailman tärkeimmistä nimistä. Tässä on koko tapahtuman kalenteri Giffoni-musiikkikonsepti: 21. heinäkuuta se alkaa konsertista Katuvirkamiehet ja jatka 22 kanssa Gazellit, Mobrici e Joseph Lizia. 23. heinäkuuta on vuoro Aka7even, Pierpaolo e Deiv. 24 esiintyy Carl Brave; 25 astua lavalle Clementino, Alessandro Siani ja opiskelijat Konservatorio / Milano omistetulle illalle Pino Daniele. 26. heinäkuuta livenä Diodato e Greta Zuccoli; 27 jatka Listan edustaja, Random e Geneve; 28 kanssa Franco126 e Jab; 29. heinäkuuta kanssa ColapesceDimartino e Folcast. 30 i Pohjavire e Andrea Sannino. Se sulkeutuu 31 kanssa Noemi ei Merkki.

Al Giffoni-musiikkikonsepti musiikki on myös pääryhmän kokouksessa sarjan lasten kanssa VAIKUTUS!, ajatuslaboratorio varattu 150 tytölle ja pojalle, jotka ovat iältään 18–28-vuotiaita. Näissä kokouksissa taiteilijat kertovat toisilleen ja vastaavat poikien ja tyttöjen kysymyksiin Nicolò De Devitiis. Ensimmäinen päivämäärä on 24. heinäkuuta kanssa Carl Brave ja jatka 26 kanssa Diodato, 27 kanssa Listaedustaja, 29 kanssa ColapesceDimartino, 30 kanssa Iso kala ja 31 kanssa Noemi.

lisää hyödyllisiä vihjeitä