July 28, 2021

uusien nähtävyyksien ja sisätilojen aktiviteetteja museoista kylpylöihin

Qatar “juhlii” matkailun rajojen uudelleen avaamista korostaen määränpään potentiaalia myös kesäkuukausina – usein erityisen kuuman ilmaston rangaistamana – uusi ja laaja valikoima nähtävyyksiä ja aktiviteetteja sisätiloissa. Qatarin matkailu on valinnut luettelon aidoista ja ennennäkemättömistä kokemuksista; maailmankuuluista kylpylöistä ja upeista museoista, matkustaminen Qatariin kesäkuukausina vierailijoille kaiken makuun.

Hyvä lähtökohta voisi olla Qatarin kansalliskirjasto, futuristinen inspiraatio, jonka Unesco on tunnustanut ja joka sisältää yli miljoona kirjaa, mutta kulttuurin ystävät eivät voi jättää väliin Qatarin kansallismuseota, ainutlaatuista rakennusta. Sheikh Abdullah bin Jassim Al-Thanin äskettäin kunnostetun palatsin ympärillä, joka on Qatarin kansallisen identiteetin sydän.

Dohasta on nopeasti tulossa yksi maailman johtavista luksusostoskohteista, ja se tarjoaa valikoiman suuria ja ainutlaatuisia ostoskeskuksia, joissa kävijät voivat nauttia sisätilakokemuksesta upotettuna arkkitehtoniseen loistoon. Pääkaupungissa sijaitsevat Pearl Qatar ja Doha Festival City ovat tunnetuimpia. Doha Festival City tarjoaa myös viihdemahdollisuuksia Angry Birds -teemapuiston ja täysin peitetyn lumipuiston SnowDunesin ansiosta. Aspire-tornissa sijaitseva Villaggio-ostoskeskus on sen sijaan ainutlaatuinen ostoskeskus, jonka innoittamana ovat Venetsian kadut. Toinen väistämätön pysähdys niille, jotka etsivät jotain erilaista, on vuonna 2018 vihitty Al Hazm -ostoskeskus, johon kuuluu 55 000 neliömetriä tunnetuille muoti-, hyvinvointi- ja elintarvikebrändeille.

Haluatko rentoutua? Qatarissa on lukuisia kansainvälisesti tunnustettuja kylpylöitä: vierailijat voivat nauttia lukuisista hoidoista optimaalisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi, kuten Anantara Majestic Replenishment Banana Island Resort Dohassa. Tämä detox-hoito käyttää ravitsevia ainesosia terveellisen ja puhdistetun ihon saavuttamiseksi. Virkistävän ja rentouttavan kokemuksen saamiseksi paras veto on kesälomapaikka Ritz-Carlton Hotel Dohan Sharq Village & Spassa alkaen marokkolaisesta hammamista ja sen jälkeen 50 minuutin balilaisesta hieronnasta. Toinen väistämätön pysähdyspaikka on Chiva-Somissa sijaitseva Zulal Wellness Resort, joka palkittiin vuonna 2020 World Spa Awards -palkinnon perusteella parhaaksi wellness- ja vapaa-ajan lomakeskukseksi.

voit käyttää tätä sivustoa