August 1, 2021

Wrangler ja Billabong yhdistyvät sekoittamaan länsimaisia ​​ja vintage-surffaushenkiä

22. heinäkuuta Billabong ja Wrangler toimittavat ensimmäisen osan odottamattomasta yhteistyöstä. Yhteyden luominen amerikkalaisen farkkumerkin länsimaisen maailmankaikkeuden ja australialaisen lautanen surffauskulttuurin välille: idea ei näyttänyt ilmeiseltä. Mutta kaksi etikettiä olettavat rohkeasti tämän fuusion ja allekirjoittavat johdonmukaisen ehdotuksen, joka käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja.

BillabonXWrangler-kampanja

”Wrangler oli Billabongin perustajan Gordon Merchantin suosikki farkkumerkki. Se vaikutti ensimmäisten Billabong-lautashortsien sopivuuteen, jotka mullistivat tuolloin tarjotut markkinat lautashortsit jäykkä, ärsyttävä ja epämukava, kertoo Euroopan surffibrändin naismarkkinointipäällikkö Christelle Kipping. 70-luvun alussa Gordon Merchant, jonnekin Australian Gold Coastilla, halusi luoda lauta kestävä. Hänen pyrkimyksensä johti hänet purkamaan suosikki farkut. Aivan kuten denimvalmistaja sopeutuu cowboyjen ja cowgirlien tarpeisiin, jotta he voivat ajaa kestävillä farkuilla, me surffaajina suunnittelemme kappaleita surffaajien mukana kauneimmilla aalloilla. “

BillabongXWrangler

Konkreettisesti kokoelman ensimmäinen osa koostuu noin 40 kappaleesta miehille, joista monet ovat lautashortsit innoittamana 70-luvun tyylejä ja tulosteita. Vintage-henki, joka löytyy valmiista vaatteista, joissa on farkkutakit, t-paidat, collegepaidat ja farkut. Naisille klassiset tai virkatut bikinit täydentävät tarjousta, joka koostuu orgaanisesta puuvillasta tai hampusta valmistetuista mekoista ja leikkipukuista sekä tietysti farkuista, takkeista ja farkkushortseista.

Tämä ehdotus, jossa käytetään vastuullisia materiaaleja, kuten kierrätettyä polyesteriä (PET), kierrätettyä tai orgaanista puuvillaa ja hamppua, on Billabongin tänä vuonna tekemän sitoumuksen mukainen. Boardriders-ryhmän tuotemerkki on todellakin ilmoittanut ohjelman käynnistämisestä Me muutamme merta. Sen avulla tuotemerkki on sitoutunut varmistamaan, että kaikki merelle menevät tuotteet, olivatpa ne uimapukuja, lautashortseja, märkäpukuja, shortseja tai lykroja, ovat ympäristöystävällisiä.

Mutta enemmän kuin ekologinen sitoutuminen, kampanja ammuttiin Uusi Etelä-Walesin pohjoisosissa Australiassa pyrkii kirjoittamaan tämän kahden universumin välisen risteyksen.

“Kun tuomme jatkuvasti uusia vaatteita pöydälle mielekkään yhteistyön avulla, on hienoa työskennellä Billabongin kaltaisen tuotemerkin kanssa, joka on yhdenmukainen arvojemme kanssa ja joka on ollut innoittamana tuotteistamme alusta alkaen”, sanoo Holly Wheeler. , Wrangler-tuotemerkin globaalin markkinoinnin johtaja. Tämän yhteistyön tulos on aito, ainutlaatuinen ja kestävä, sekoittamalla surffausta ja länsimaista. “

BillabongXWrangler

Tätä tarjotaan kahden tuotemerkin fyysisissä ja digitaalisissa verkoissa, mutta myös Euroopassa ydinliikkeet samoin kuin avaintileillä, kuten Urban Outfitters, Asos, Zalando, Places des Tendances ja About You.

Toinen syksyn kokoelma saapuu myymälöihin syyskuussa, ja kapseli on suunniteltu myös kesälle 2022.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Käy tässä linkissä