July 28, 2021

Alexander McQueen tarttuu William Blaken maailmankaikkeuteen miesten kokoelmaansa varten

Kääntänyt

Clementine Martin

Julkaistu22. heinäkuuta 2021

Lihavoidut tulosteet ja värisävyt saavat haltuunsa Alexander McQueenin uuden kevät / kesä 2022 -mallikokoelman. Teokset, jotka uivat upeassa ja symbolisessa ilmapiirissä, kunnioittavat brittiläisen runoilijan, taidemaalarin ja kaivertajan William Blaken työtä, tulivat taiteen historiaan kiitos rikkaaseen monipuoliseen maailmankaikkeuteensa ja tunnustettu ”täydelliseksi taiteilijaksi”.

Alexander McQueen

Luovan johtajan Sarah Burtonin johtama tiimi vie katsojan matkalle tämän Lontoossa vuonna 1757 syntyneen taiteilijan mielikuvitukseen tämän uuden, 21. heinäkuuta esitetyn ehdotuksen kautta. ”Käyttämällä mielikuvitusta puhtaimpana pakenemismuotona, tämä kokoelma keskittyy keveyyteen. , ilmaa ja vettä, pimeästä esiin tulevasta kauneudesta ”, toteaa brittiläinen tuotemerkki lyhyesti pienessä muistiinpanossa. uusimpien mallien hakukirjan mukana oleva selitys.

Paolo Roversin kuvaama kokoelma avautuu raittiilla teoksilla, jotka ovat uskollisia brittiläisen etiketin maineeseen tulleille räätälöintiosaajille: kaksiosainen puku mustasta villasta, palattu takaisin soveltamalla takin läpi kulkevia hopeavetoketjuja. ja korostamalla housujen sivut. Tämä siluetti löytyy myöhemmin mallistosta vaaleanpunaisesta villaversiosta, jossa vetoketjut takin molemmin puolin. Seuraavaksi tulee valkoinen puuvillapaita, avoin ja hihaton, jonka vartaloa koristaa upea kuva William Blakesta, joka on brodeerattu raittiiseen mustaan.

Tämän romanttisen ja mytologiasta kiinnostuneen taidemaalarin vaikutukset heijastuvat myös pitkään marmoriväriseen jacquard-takkiin, joka toimii taustana William Blaken tulkinnalle Dantesta. Tämä painatus palaa eri muodoissa koko kokoelmassa, ja se on esillä useissa housuissa ja puvutakkeissa, joissa on unelmallisia viivoja, sekä merkittävässä pitkässä brodeeratussa mekossa, jossa on soihdutettu hame tylliä ja organzaa sinisissä sävyissä. Se on sijoitettu urosvaihtoehtona perinteiselle puvulle ja nyökkää tämän talon punkperinnölle, joka kulki ylellisyysryhmän Keringin sylissä.

Alexander McQueen

Tyylikäs musta puku täydentää kuvaa, ja epäsymmetristen röyhelöiden rakentama takki hihoissa luo peplum-vaikutelman. Tätä tyyliä käytetään myös valkoiseen popliinipaitaan, jossa Danten innoittama taideteos ja sen läpi viistosti kulkevat valoaallot. Muistamme myös vaikuttavan mustan kaksirivisen takin päällekkäisillä silkkirypseillä.

Kenkäpuolelta löytyy kuuluisat ”ohuet” saappaat, mustat mokkasiinit tai valkoiset nahkaiset lenkkarit, jotka näyttävät tasapainottavan tämän kokoelman keskipuvun yltäkylläisyyttä. Asusteiden puolella korut vahvistavat glam-rock-puolta hopeaketjuilla ja kaulakoruilla, kaksoisrenkailla tai suurilla korvarenkailla. Vaihtoehtoiset ja kumoavat viitteet melko lähellä talon uusinta “sissimarkkinointikampanjaa”, joka omisti viime viikolla päämuodin pääkaupunkien kadut ja julkisen liikenteen graffiteilla allekirjoitetulla “McQueenilla” uusimman kapselin mainostamiseksi.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Piipahda näille tyypeille