August 2, 2021

C&A hankkii 100% kestäviä raaka-aineita

Hyvin sijoitettu viimeisimpään Fashion Revolution -lehden julkaisemaan “Fashion Transparency Index” -lehtiin, joka kampanjoi teollisuuden toimitusketjujen avoimuuden lisäämiseksi, C&A vahvistaa sitoutumisensa kestävämpään muotiin vuonna 2021 ja on juuri julkaissut maailmanlaajuisen kestävän kehityksen raportin.

Kokoelmat C&A.

Ytimessä yritys osoittautuu yhdeksi suurimmista sertifioidun luomupuuvillan ostajista maailmassa. Tämän seurauksena kestävämmän puuvillan käyttö lisääntyi vuoden 2016 53 prosentista 96 prosenttiin vuonna 2020. Lisäksi C&A käytti 68 prosenttia kestävämpiä raaka-aineita, mikä ylitti tavoitteensa 1 prosentin. Vielä parempi on, että vuonna 2020 tuotemerkki on alkuperäisen Cradle to Cradle CertifiedTM Platinum -sertifioidun farkkukankaan alkuperä, joka haluaa ohjata muotiteollisuutta kohti kestävyyttä yli 4 miljoonalla markkinoilla olevalla Cradle to Cradle CertifiedTM -tuotteella. nykyään.

Ja vuoteen 2028 mennessä C&A pyrkii edelleen toimintaansa Euroopassa. Ilmoitettujen uusien tavoitteiden joukossa on 100% kestävien raaka-aineiden saanti. Näistä orgaaninen puuvillasertifioitu OCS tai GOTS, BCI: n tilattu puuvilla, Canopy Style Initiative -viskoosi, kierrätetystä polyesteristä sertifioitu GRS, RCS tai vastaava, alas Responsible Down -standardin (RDS) mukaisesti.

Toisessa kohdassa pyritään soveltamaan kiertotalouden periaatteita, tekemään innovaatioita tämän mallin edistämiseksi ja siten pidentämään seitsemän tuotteen käyttöikää kymmenestä. Ohjelma, jota vahvistetaan ja kehitetään avaamalla syksyyn 2022 tekstiilien innovaatiotehdas Mönchengladbachissa Saksassa, joka keskittyy erityisesti denimiin. Viimeisenä tavoitteena on korvata 50% kertakäyttöisistä muoveista kaupoissa, verkkokaupassa ja toimitusketjussa kestävillä vaihtoehdoilla.

C&A “Re-Design Denim” -kappaleet ovat Cradle to Cradle -sertifioituja kultaisia.

C&A Europen toimitusjohtaja Giny Boer korostaa myös kuluttajakäyttäytymisen ja ostotottumusten muuttamisen tärkeyttä demokratisoimalla kestävää muotia siten, että se on mahdollisimman monien ihmisten saatavilla uuden Sustainability Made Easy -sijoituksensa mukaisesti: “Idea on kutsua asiakkaitamme käyttämään muutosta (#wearethange) muodikkailla, edullisilla ja vastuullisesti tuotetuilla vaatteilla, sanoo Giny Boer. Olemme ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet suurimman osan tavoitteistamme vuodelle 2020, ja antakaamme tänään perustan entistä kunnianhimoisemmalle strategialle. “

C&A: lla on yli 1400 myymälää 18 Euroopan maassa, ja se työllistää 31 000 ihmistä. Ranskassa on 120 myymälää 2100 työntekijälle. Tämän kesän jälkeen C&A: n ranskalainen pääkonttori muutti rue de Rivolilta Pariisissa Hauts-de-Seinen, 10 avenue de l’Arche -aukiolle Courbevoieen, lähellä C&A Les 4 -temputavarataloa.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

Etsi nämä