August 1, 2021

Cap 3000: n vihkiminen premium-alueelleen “le Corso”

Marraskuussa 2019 Cap 3000 -ostoskeskus Saint-Laurent-du-Varissa (Alpes-Maritimes) esitti kokonaan uudet kasvot merelle kääntyneen neljän vuoden peruskorjauksen jälkeen, joka maksoi 650 miljoonaa euroa. euroa. Mutta sitten puuttui viimeinen tila, jota ei ollut vielä avattu yleisölle, “Corso”, siipi, joka on omistettu premium-, luksus- ja designbrändeille, vihittiin käyttöön 19. heinäkuuta.

Vintage-käyrät ja kultaiset sävyt – Cap 3000 / Twitter

8000 neliömetrin pinta-alaiseen le Corso -hotelliin mahtuu noin neljäkymmentä tuotemerkkiä tähän Altarea Commercen hallinnoimaan kauppakeskukseen. Jotkut olivat jo avanneet ovensa, kuten Maison Christian Dior (hajuvedet), Lancel, Mauboussin, Pablo tai jopa Reiko.

Kaksikymmentä uutta putiikkia paljastetaan heinä- ja elokuussa: naisten joukossa Vanessa Bruno, Scotch & Soda, Falconeri, Pinko, Gérard Darel ja Katie Jacobson, kun taas miesten Hugo Boss, De Fursac tai JM Weston kukoistavat. muoti.

Hugo Boss ja Gérard Darel pidettiin tässä tilassa – Cap 3000 / Facebook

Tähän on lisättävä Auberi ja APM Monaco korujen / kellojen valmistussegmentissä, Fratelli Barri (kalliit huonekalut) sekä Joseph-ravintola ja Fauchon ruokapuolella. Käytetty luksuskonseptimyymälä, Corso Collector, on tarkoitus avata pian.

Juhla-avajaiset, mutta naamiolla – Cap 3000 / Facebook

Suuri kattokorkeus, tämän merinäköalan, kaikki kaarevina, allekirjoitti suunnittelutoimisto Jouin Manku, joka on päättänyt yhdistää jaloja materiaaleja, kuten Muranon lasia, terrazzo-mustaa ja messinkiterää. “Sen aistilliset viivat herättävät veden liikkeitä ja heijastuksia”, esittelee kauppakeskus, joka nousi maasta vuonna 1969 Nizzan lähelle.

Uusi tarjous viehättää Rivieran hyväpalkkainen asiakaskunta, mutta myös kansainväliset vierailijat, joita on ollut vähän viime kuukausina, mutta jotka kauppakeskus toivoo houkuttelevansa uudelleen, jos terveysrajoitukset sen sallivat.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

upea sivusto