July 28, 2021

Dolce & Gabbana käynnistää sarjan projekteja Venetsiassa elokuun lopussa

Valentinon ja Saint Laurentin jälkeen on Dolce & Gabbanan vuoro purjehtia Venetsiaan. Italialainen luksustarra järjestää siellä tapahtuman 28.-30.8. Perinteisen couture-projektinsa ympärillä. Tässä yhteydessä se esittelee talolle omistetun ensimmäisen sarjan ja tuo markkinoille alkuperäisen digitaalisen Alta Moda -kokoelman NFT: ltä.

Kuva videosta, jossa ilmoitetaan NFT-kokoelmasta etiketin LinkedIn-tilillä – Dolce & Gabbana

Esitettyään viimeisimmät couture-kokoelmansa vuoden 2020 lopussa verkossa lähetetyn elokuvan välityksellä Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan hallinnoima Milanon talo lähtee jälleen matkalle.

Siitä lähtien kun hän lanseerasi naisille suunnatun Alta Moda -sarjansa vuonna 2012, johon lisättiin miesten Alta Sartoria -linja vuonna 2014, sekä hienoja koruja, hän on tottunut paljastamaan arvostetuimmat kokoelmansa joka kerta symbolisena. transalpiinisen niemimaan paikka. Palermon, Portofinon, Napolin ja Firenzen jälkeen valinta tänä vuonna on Serenissima.

Paljastamatta juhlien tapahtumahetkeä, tuotemerkki ilmoittaa lehdistötiedotteessa, että “jotkut Dogesin kaupungin tunnetuimmista paikoista toimivat puitteina ainutlaatuisille luomuksille, heidän käsityötaidonsa ja luovuutensa hedelmälle. Domenico Dolce ja Stefano Gabbana vuoropuhelussa paikallisen valmistuksen ja taiteellisen huippuosaamisen edustaman arvokkaan perinnön kanssa. Tämän tyyppisen esityksen yhteydessä suunnittelijaduo luottaa itse asiassa paikallisiin käsityöläisiin, joita he mielellään esittävät.

Tämän tapahtuman aikana käynnistetään upouusi Dolce & Gabbana Casa -projekti, joka on ensimmäinen koti omistettu sarja. Ryhmällä on kunnianhimoa tähän monipuolistamiseen, ja se on juuri luonut erillisen divisioonan, jota johtaa uuden viestinnän ja markkinoinnin johtaja Fedele Usai.

Hankkeesta ei ole toistaiseksi paljastettu yksityiskohtia. Mutta joidenkin italialaisen lehdistön mainitsemien markkinoiden lähteiden mukaan se olisi kokoelma designia ja kalusteita valmistettu Italiassa myymälän avaaminen Milanon sydämessä ja tusina myymälää.

Lopuksi, Dolce & Gabbana paljastaa myös Venetsiassa ensimmäisen digitaalisen couture-kokoelmansa, surffaamalla nykyisen villityksen NFT: iden (ei-vaihdettavissa olevien merkkien), näiden ainutlaatuisten digitaalisten resurssien, joita ei voida toistaa, yhteydessä blockchain-tekniikkaan. .

Hetki kuvauksen aikana, joka on omistettu Dolce & Gabbanan uusimmalle Alta Moda -mallistolle – ph Dominique Muret

Collezione Genesiksi kutsuttu kapseli on virtuaalisten couture-mallien inspiroima venetsialaisen historian ja perinteiden ympärillä “unelmamekko”. Jotkut ulkoasut paljastetaan esikatseluna, kun taas kokoelma huutokaupataan 1. syyskuuta alkaen yksinomaan Polyxon-verkon ylläpitämälle uudelle alustalle UNXD, joka käynnistetään kesällä tavoitteenaan tulla vertailuarvoksi. kun on kyse digitaalisesta ylellisyydestä.

Dolce & Gabbanan liikevaihto oli tilikaudella 2019/201 1,1 miljardia euroa, mikä on 14,5% vähemmän kuin edellisenä vuonna. Tappio oli 106 miljoonaa euroa.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

http://www.viaspace.com/includes/magpierss-0.72/scripts/magpie_slashbox.php?rss_url=http://feeds.feedburner.com/siteredhatbeautycom-GoogleNews

virallinen verkkosivusto