August 3, 2021

Ketama 126 ilmoittaa Spotifyn kiistan jälkeen kiertueen päivämäärät

Ketama 126 on juuri ilmoittanut kesäkiertueensa päivämäärät. Vasta muutama päivä sitten hänestä tuli rohkean kannan päähenkilö Spotify Italia e Andrea Favale, Etelä – Euroopan johtava toimituksellinen tiimi (eli se, joka johtaa Spotify kappaleiden valitseminen toimituksen soittolistoihin).

-. – Ketama 126 heidät siirrettiin hänen Instagram-profiilinsa tarinoiden läpi ja muutaman tunnin kuluttua poistettiin.

Tässä ovat taiteilijan kirjoittamat sanat:

Musiikin syöpä. Spotify olet valkokaulusjoukko, jolla on mafia mentaliteetti, so

Erityisesti pomosi, Andrea Favale, se Sallikaa meidän sanoa, että vuonna 2021 taiteilijan on ladattava pala 10 päivän välein, muuten hän ei pysy ajan mukana.

Olen aina halunnut tehdä musiikista itsenäistä ja tehdä mitä haluan, enkä ottanut tilauksia sinulta, jotka olet musiikin syöpä. Sensuroit Niko Pandettaa siitä, että hänen virheensä ovat tuottaneet tulosta ja muuttaneet hänen mentaliteettiaan samalla kun hänellä on sama mentaliteetti kuin hän on hylännyt.

Unohdit, että vuonna 2015, kun Spotifysta ei ollut ketään, ladasin Oh Madonna -alustallesi, kun taas muut ladasivat kappaleet ovat YouTubessa. Haluat olla mafia, mutta kukaan ei pelkää sinua. Minun ei tarvitse olla soittolista taiteilijaksi ja YT: n numerot ilman promoja todistavat sen.

Olet sananvapauden ja taiteen kuolema. Tiedän hyvin, että sota teitä vastaan ​​vastaa tuulimyllyjen taistelua, mutta en voi pitää itseäni kauhussa, joka minulla on ihmisille, jotka käyttäytyvät kuten te, ja jollain tavalla minun on poistettava se, muuten myrkytän itseni. Muista, että elämässä on karmaa ja kaikki palaa takaisin.

Ketama 126 – se kääntyy

Roma Music Parkin jo ilmoitetun päivämäärän aikana uudet tapaamiset ovat tuottaneet ja jakaneet Live-konsertit,

Nämä ovat päivämäärät:

  • Rooma (Roma Music Park c / o Cinecittà World, 29. heinäkuuta)
  • Catania (Villa Bellini, sunnuntai 29. elokuuta)
  • Padua (Arena Live Geoxissa, 6. syyskuuta)
  • Napoli (Suo.Na-festivaali – Suo.Na-festivaali – Ex Base Nato, 9. syyskuuta)
  • Lecce (Oversound-musiikkifestivaalit – Piazza Libertini, 11. syyskuuta)

Liput uusille kiertuepäiville Ketama 126 ovat jo saatavilla.

Napsauta lippua ostaaksesi lippuja

Katso tänne