August 1, 2021

Le Coq Sportif paljastaa Pariisin 2024 -asunsa

Tokion olympialaisten virallisen avaamisen myötä perjantaina maailma kääntyy urheilijoiden hyödykkeiden puoleen. Japanissa ranskalaiset etsivät mitalia, mutta jotkut ovat myös läsnä valmistautuakseen seuraaviin olympialaisiin.

Kristine Feddersen, David Dureisseix, Elise de Kermel, Fatima Mamasse, Lauren Rembi (urheilija), Guillaume Delias, Gilles Renouard, Marie Mana – DR

Maailman tärkeimmän urheilutapahtuman jälkeen, joka pidetään Pariisissa vuonna 2024, järjestäjät ovat edustettuina lähiviikkoina Japanissa, mutta myös seuraavien Pekingin talviolympialaisten aikana. Ja sen jäsenet tunnistaa heidän Le Coq Sportif -asuistaan.

Airesis-ryhmän omistama brändi on todellakin Pariisin 2024 kumppani ja paljastaa vaatehuoneen, joka pukeutuu Pariisin 2024 olympia- ja paralympialaisten järjestelykomitean joukkueisiin.

Tämä kokoelma sisältää t-paitoja (49 euroa), pikeepaitoja (75 euroa), housuja (99 euroa), takkeja (129 euroa), paitoja (79 euroa) ja collegepaitoja (89 euroa), kun taas tapahtuman värit, LCS R 1000, on jo paljastettu.

“Tekstiilikappaleet ovat pääosin puuvillaa, neulottua ja värjättyä Ranskassa, Troyesissa muutaman kilometrin päässä tuotemerkin historiallisesta kehdosta. Määritä tuotemerkki ja organisaatio Pariisi 2024. Pariisin 2024 ja Le Coq Sportifin kirjailtu. Kaikki kootaan sitten tuotemerkin Marokon tuotantolaitoksessa, joka on varustettu maan suurimmalla aurinkopaneelitilalla.

Nämä tuotteet varustavat organisaation jäsenet, mutta niitä voi ostaa myös tuotemerkin verkkosivustolta ja 24. heinäkuuta alkaen Le Coq Sportif -kaupoista.

Ensimmäinen askel tuotemerkille, joka on myös Ranskan olympiajoukkueen virallinen laitetoimittaja seuraaville talvi- ja Pariisin olympialaisille.

Kaikki jäljentämistä ja edustamista koskevat oikeudet pidätetään.
© 2021 FashionNetwork.com

.

kotisivu