July 28, 2021

Mitä ihmeellisiä ratkaisuja vauvan yölliseen kauhuun?

Niin hämmästyttävältä kuin se saattaa tuntua, kun otetaan huomioon niiden ihmisten määrä, jotka ovat vastanneet yökerhon vauvasta käytyihin keskusteluihin (Facebookissa joka tiistai), näyttää siltä, ​​että tämän tyyppiset unihäiriöt tai nämä ennenaikaiset herätykset ovat melko ‘yleisiä’. lapsilla. Joten mitkä ovat pikakorjauksesi yön kauhujen rajoittamiseksi? Mitä tehdä, kun näitä tapahtuu? Tässä ovat menetelmät ja vinkit painajaisten poistamiseen.

Mikä on vauva / lapsi-yön kauhu?

Toisin kuin painajaiset, yön kauhut ovat paljon vaikuttavampia ja lapsi, vaikka hänellä olisi silmät auki, hän nukkuu. ”Tyttäreni oli kuin pakkomielle, mahdotonta perustella hänen kanssaan, rauhoittaa häntä tai edes koskettaa häntä. Hänen silmänsä olivat auki, mutta hän ei voinut nähdä minua … täysin ahdistuksen alla. “” Se on hyvin huolestuttavaa vanhemmille! Ensimmäisten “kriisien” jälkeen meillä on paremmat valmiudet hallita … “” Tuolloin kovaa … ajattelen häntä hyvin, mutta myös minulle! Hän kutsui minua huutamaan, kun hän oli käsissäni. Onneksi hän ei muista mitään herätessään. “

Missä iässä lapsilla on yön kauhuja ja kuinka kauan se kestää?

Ei ole ikää aloittaa yöllisiä kauhuja eikä pysäyttää niitä. “3-vuotias poikamme on aina tehnyt niin” “Hän on 14 kuukautta vanha ja minusta tuntuu, että hän alkaa tehdä sitä” “Poikani teki sen 7-vuotiaaksi asti” “Se alkoi noin 18 kuukautta. Se siirtyi vähitellen noin viiteen vuoteen. “Mutta voit olla varma joillekin, että se on lyhyempi:” Hän oli 3-vuotias, se kesti 5 kuukautta “.

Lisäksi yöllisten kauhujen lisäksi on monia sudenkuoppia, joita on vältettävä unen takia rauhallisessa ja levänneessä perhe-elämässä … Jos lapsellasi on vaikeuksia mennä nukkumaan tai nukahtaa, jos aikahiekkaranta on sinulle ongelmallinen, suunnittelin pakkaus ” PAKKAUS SUPER TEE TEE : Herätä neuvoja nukkumaan ja nukkumaanmenoon ”. Saadaksesi sen ilmaiseksi laatikkoon, jätä meille sähköpostiosoitteesi alla ja anna vinkkejä ja neuvoja (enemmän) rauhallisille öille

Mikä aiheuttaa yöllä kauhua lapsessa?

”Tätä tilaa edeltää useita tekijöitä: paljon stimulaatiota päivän aikana ja väsymystä. “” Yleensä perheessä puhumme yöllä, mutta hänen kanssaan tämä herkkyys liittyy ahdistuksiin, jotka aiheuttavat yön kauhuja »« Yöllä oli kauhuja järjestelmällisesti, kun hän jäi unta tai meni myöhään nukkumaan. Myös tabletin käyttö oli paljon. “” Hän tekee sen varsinkin, jos illalla hän on innoissaan tai vihainen. “

Mitä tehdä yöllä, kun Night Terror alkaa?

« Yökauhuissa pysy lähellä lasta, rauhoita häntä, laula rauhallisesti, sano suloisia sanoja. Luulen, että jopa täydessä stressissä lapsi kuulee vanhempiensa rauhoittavan äänen ja se lopulta ohittaa… “

Yöllisten kauhujen aikana yritän olla herättämättä häntä, varsinkin kun hän seisoo usein keskellä huonetta, kun se tapahtuu. Ja menen sinne hyvin rauhallisesti laittamaan hänet takaisin sänkyyn. Koska olen itseäni yöllisten kauhujen alainen, on hyvin huolestuttavaa ymmärtää kauhumme, kun olemme siellä ”
”Tiedämme nyt, että ne ovat kauhuja, kun näin tapahtuu yön ensimmäisellä puolella…. Ratkaisu on yksinkertaisesti päästää se irti, se rauhoittuu enintään 15/20 minuutin kuluttua…. Jos menisimme tapaamaan hänen lastaan, hän suuttuisi, lyö ja meillä olisi puoli tuntia, tunti kriisiä, levottomaksi kaikkiin suuntiin. “

“Älä herätä lastasi, vahvistan, että prosessi alkaa uudelleen noin kaksi tuntia myöhemmin …”

“On parempi olla sanomatta mitään, vaan vain laittaa kätesi lapsellesi. Kontakti auttaa häntä rauhoittumaan (käden lämpö, ​​vanhemman yksinkertainen rauhoittava läsnäolo). “

    valmentaja hän vihdoin nukkuu ja niin me

Yöterror: ihmeesi ratkaisut niiden estämiseksi

Ihmeratkaisu yöterroria vastaan? Ehkä ei ! Mutta hyvä uutinen on, että suuri joukko lukijoita on tullut käsiksi kaikenlaisiin tekniikoihin, juoma-aineisiin ja maagisiin kaavoihin, joita jaan mielelläni kanssasi! Kiitos kaikille upeista ideoistasi!

Ehkäisy ennen nukkumaanmenoa

Asettamalla vauva turvallisuuteen ennen nukkumaanmenoa tämä voi vähentää nukahtamisvaikeuksia tai ei-toivottuja herätyksiä: ”Yövalo, unensieppari, kärsivällisyys, nukkuminen yhdessä, peitot, rituaalit, vältä pyjamaa ja kuviollisia liinavaatteita, uusi sisustus huoneesta … ”

Kirjat, jotka auttavat

  • “En voi nukkua”: Kirja, jota kultaseni rakasti leikkiä yöllä nauttien mukavasta nukkumaanmenoa koskevasta rituaalista ja osallisuudesta.

  • Edwige Antier ja Christian Lamblin ovat esittäneet ”Jules pelkää pimeyttä”.

Vinkkejä vauvan rauhoittamiseen ja yöllisten fobioiden rauhoittamiseen

  • Ota hirviöt ulos huoneesta on enemmistön tekniikka. Mutta eikö hirviöiden jahtaaminen lastemme kanssa vahvista heidän uskoaan näihin kuuluisiin hirviöihin? ”Luulen, että hirviöiden metsästys on säestys. Kerroimme hänelle aina, ettemme nähneet heitä, että hänen vastuullaan oli näyttää heidät meille. Uskon, että tämä on virstanpylväs, eikä sen perustelu tässä iässä ole koskaan toiminut. Tämä on paras ratkaisu, jonka olemme löytäneet. “
  • “Super painajaisten vastainen pschiit (ja ei hirviön vastaista) rakkausjauheella ”(kimalluksella)
  • Toiset pyytävät lasta vetää pelkosi ja heittää painajaisensa roskakoriin. Se toimii. Ei enää painajaista ???? “
  • Se on myös parempi ” hylätä tarinoita Punahilkka tai muu Disney -tyyppi lukemaan vain Tchoupia tai Barbapapaa … “
  • “Olimme käyttäneet” huoli nuket Mielestäni se on eteläamerikkalainen perinne. Se oli toiminut hyvin. “
  • « Pieni laventeli-olemus. Se oli tehokas ja huone tuoksui kakulta. “

Perustarkastus

Vaikka nämä menetelmät joskus toimivat, ne eivät aina riitä. Nukahtamisen ja öiden pidentämisen helpottamiseksi lukijamme kokeilivat seuraavaa tasoa, joka toimii melko hyvin!

”Lopuksi se on homeopatia stramonium ja passionflower joka toimi ja erityisesti nukkua samassa huoneessa hänen pikkusiskonsa kanssa… Koska molemmat nukkuvat kuin vauvat! “

« Appelsiinikukka vettä teki ihmeitä, kun kohtaukset olivat säännöllisiä. ”

”Vein hänet a microkiné. Samana iltana hän palasi uneensa. Se on fysioterapiatekniikkaa, jota asiantuntijat harjoittavat. Se etenee mikropalpauksella, potilas pysyy täysin pukeutuneena eikä tarkkaan ottaen tapahdu manipulointia. “

“Kävin a magnetisaattori eikä hän koskaan tehnyt enää yön kauhua. “

Ottaen huomioon, kuinka monta vuotta yön kauhut (vauva / lapsi) voivat kestää, kannattaa kokeilla, eikö?

Johtopäätös

Väsymys voi olla syynä näihin yön kauhuihin. Myös perheen taipumuksilla on merkitystä, mutta älkäämme unohtako, että monet näistä kauhuista johtuvat myös ahdistuksista (lapsi on enemmän tai vähemmän sen alainen). Tämä on myös syy miksi mikrokiini toimii, lääketiede, joka koostuu kohteen organismin löytämisestä eliminoimattomien tapahtumien (traumaattiset, emotionaaliset hyökkäykset jne.), Jotka ovat havaittujen oireiden taustalla.

Joten näissä tapauksissa näyttää myös tarkoituksenmukaiselta yrittää ymmärtää, mikä voi stressiä, ahdistaa lastamme. Tätä varten kehotan sinua lukemaan artikkelin “Mitkä ovat vaarattomia mutta erittäin stressaavia tilanteita lapsillemme ja joita meidän on vältettävä …”. Ja näyttää jopa siltä, ​​että lasta harjoittelemalla meditaatiota saatat säästää muutaman levottoman yön! Katso artikkeli, jossa selitetään sovittelun edut neurotieteiden suhteen, et tule pettymään! ”Onnea vanhemmille, jotka kokevat tämän ja onneksi se menee! “

___

Onko sinulla vaikeuksia lapsesi unen kanssa? Tuntuuko sinusta siltä, ​​että olet kokeillut kaikkea?

Cool Parents Make Happy Kids on käynnistänyt online-tukiohjelman. Älä epäröi kysyä uudesta valmennuksestamme “Hän on vihdoin nukkumassa (ja niin me myös!”) (käytettävissä kaikkialla maailmassa!). 15 päivän henkilökohtainen tuki kokonaisen yön (ja illan) ja rauhallisen unen löytämiseksi koko perheelle. Valmennus on räätälöity juuri sinun tilanteeseesi: jos lapsesi ei ole koskaan nukkunut; jos hän aamulla nousee liian aikaisin; tai jos on yö tai ilta, jos hän nousee; nukkutko yhdessä vai ei; tai jos sinun täytyy nukkua hänen kanssaan nukkumaan, ikä, jne. Sekoitus videoita ja henkilökohtainen tuki valmentajiltamme. (katso vihdoin nukkuvien (!) vanhempien mielipiteet täältä). Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla oleviin tietoihin seuraavista istunnoista:

Lue koko raportti