August 3, 2021

Ranskan aikakauslehti, Wes Andersonin uusi elokuva, arvostettu Cannesissa

Tällä viikolla päättyneen festivaalin tällä kaudella yleisö suositteli useita otsikoita, ja yleisö odottaa niitä. Ranskan aikakauslehti. Andersonin uusi tuotanto kertoo Arthur Howitzer Juniorin tarinan (Bill Murray), joka muutti matkapäiväkirjaansa Ranskan lähetys, viikoittainen aikakauslehti, joka sisältää poliittisia uutisia ympäri maailmaa sekä taiteita ja muita aiheita.

Wes Andersonin Ranskan kronikka

Elokuva asetetaan sanomalehden uutishuoneeseen, jossa ryhmä ulkomaalaisia ​​kirjailijoita muodostaa ryhmän. Ohjaaja sekoittaa värilliset kuvasarjat mustavalkoisilla sekvensseillä sekä animaatioilla ja vinjeteillä. Niinpä useita juoni on kietoutunut kuvitteellisen sanomalehden toimitustuotannon dynamiikan ympärille.

Ilmoitus / valonheitin

Cannesissa voimassa olleesta upeasta näyttelijästä koostuva elokuva ilmestyi sosiaalisissa verkostoissa jokaisen valokuvan kanssa, joka otettiin näyttelijöistä ja näyttelijöistä. Kun kaikki odottivat perinteistä saapumista limusineilla tai mustilla autoilla, punaisella matolla johtaja valitsi kohokohdan. Joten joidenkin tulkkien ja säveltäjän mukana Alexander Desplat, hänen sisäänkäynti oli yhtä upea kuin elokuvan symmetria ja värit: rikkaassa kultaisessa linja-autossa, jonka Ranskan poliisi saattoi moottoripyörillä.

Näyttelijä Timothee Calamet hän kiinnitti huomionsa hopeapuvullaan ja allekirjoitti faneille nimikirjoituksia. Lisäksi, Tilda Swinton, Owen Wilson, Adrien Brody, Bill Murray, Benício del Toro e Stephen Park, olivat muita toimijoita Ranskan aikakauslehti jotka olivat läsnä. ranskalaiset Léa Seydoux hän vain ei osallistunut tapahtumaan, koska hänelle diagnosoitiin COVID-19.

Tilda Swinton, rainha do -festivaali

Tilda Swinton, Timothee Chalamet ja Wes Anderson / Twitter

Koko tiimillä näytti olevan nyt hauskaa tehdä selfietä, kuvaavat nyt väkijoukkoja. Amerikkalainen Tilda Swinton, jolla on 35-vuotinen ura, oli Cannesissa esiteltyjen viiden nimikkeen näyttelijöissä. Yksi heistä, Muisti, thaimaalaiselta elokuvantekijältä Apichatpong “Joe” Weerasethakul, hän pelaa viljelijää, joka muuttaa Bogotássa ja joutuu outojen äänien vaivaamaan. Joe debytoi festivaalilla vuonna 2004 ottaessaan palkinnon tietty ilme, hiusdraama Trooppinen tauti ja jälleen kerran hänelle myönnettiin vuonna 2010 Palmu d’Or, varten Boonme-setä, joka muistaa menneisyytensä. Muisti on hänen ensimmäinen elokuvansa englanniksi espanjaksi.

Muut näytetyt elokuvat, joihin Tilda osallistui, ovat draama Matkamuisto e Matkamuisto – osa II; Jeremy Thomasin myrskyt, dokumentti; ja palautettu versio Ystävyyden kuolema, 1987, surrealistinen draama.

rakkauskirje journalismille

Andersonin elokuva sai lempinimen ‘rakkauskirje journalismiin’. Wes sisällytti teoksen lopputekstiin luettelon kirjailijoista ja toimittajista, jotka inspiroivat häntä Lilian Ross (kirjallinen toimittaja New Yorker) e James Baldwin (kirjailija, dramatisti ja sosiaalikriitikko).

Mielenkiintoista, toinen lehden kohdalla Lajike, ohjaaja ei osallistunut lehdistötilaisuuksiin näyttelijöillä, mikä on yleinen tapa elokuvissa, jotka kilpailevat pääkategoriassa. Ohjaaja kiitti häntä edelleen yleisön ja erikoistuneiden kriitikoiden mielestä ja kiitti häntä ja yritti lähteä teatterista sanoen toivovansa palata pian uudella otsikolla.

Viivästyi useita kertoja pandemian vuoksi Ranskan aikakauslehti on tarkoitus pitää 22. lokakuuta Yhdysvalloissa.

Yasmine Evaristo

Kuvataiteilija, valmistelija, pääaineenaan Letters – Publishing Technologies. Jäsen Abraccine. Elokuvatutkija, lähinnä fantastisessa tyylilajissa, sekä mustien edustaminen ja esitys elokuvissa. Pyhän kolminaisuuden harrastaja Tarkovski-Kubrick-Lynch.

vierailla kotisivu