June 22, 2021

Ranskassa polkupyörämyymälät kukoistavat polkupyörän harjoittamisen lisääntyessä

Ilman juhlaa. Taiteilijan esitys, musiikki, noin 40 vierasta. Tänä torstaina 10. kesäkuuta englantilainen Brompton-polkupyörävalmistaja avasi virallisesti ensimmäisen myymälänsä Ranskassa hyödyntämällä saniteettitoimenpiteiden lieventämistä. Rue de Rivolissa Pariisissa sijaitseva myymälä on ollut avoinna 29. toukokuuta lähtien. 90 m²: n huoneessa, jonka ikkunan on koristanut taiteilija Lucas Beaufort, tämän merkin taitettaviin polkupyöriin erikoistuneet harrastajat löytävät klassisia malleja (alkaen 1500 eurosta) ) tai sähköisesti avustettu (3500 euroa) ja matkalaukku, joka sopii kaikkiin matkoihin.

Bromptonille, jonka tehdas sijaitsee Länsi-Lontoossa ja joka myi 5000 polkupyörää Ranskassa vuonna 2020, uusi myymälä on yhtä paljon myyntipistettä kuin on“Markkinointiesittely” tarkoitettu “Jaa brändin rakkaus”, innostaa Fabien Pejoania, hänen myyntipäällikköään. Aika on totta, juhlallisuudet polkupyöräliikkeiden keskuudessa. Pelkästään Pariisin kaupungissa pyöräkauppojen määrä kasvoi 82: sta 167: een vuosien 2014 ja 2020 välillä Atelier parisien d’urbanismen havaintojen mukaan.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös ”Pitkään toivottu pyöräilyvallankumous on vihdoin tapahtumassa. Mutta se muuttuu yleiseksi sekaannukseksi ”

Ranskassa, jos alan ammatillinen järjestö, Union sport et cycle, ei tuota mitään virallista luetteloa, Nicolas Mercat, konsulttiyrityksestä Inddigo, luetellaan «2 400» myyntipisteitä vuonna 2019, ja Ranskan polkupyöräkäyttäjien federaation puheenjohtaja Olivier Schneider arvioi niiden määrän olevan «3 000» tänään. Kaupallisilla alueilla sijaitsevien 500-1000 m²: n kauppojen lisäksi, jotka menestyvät edelleen, monet pienemmät kaupat ovat avautumassa, joskus vain 30 tai 50 m², keskustoissa ja suurkaupunkien lähiöissä.

“Varattu katu”

Viimeisten viikkojen aikana, vaikka kevät on perinteisesti ollut paras myyntikausi, aukot ovat seuranneet toisiaan hyvällä nopeudella, kuten Les Departistes branchés -kyltin onnellinen edustaja David Deprez osoittaa Charenton-le-Pontissa (Val-de -Marne). Kauppias on 11. toukokuuta lähtien esittänyt muutama kymmenen polkupyörää ja lisävarusteita koristeltuina raakabetoneista ja mustaksi maalatuista käytöstä poistetuista putkista, joita ovat valinneet tuotemerkit, kuten Kalkhoff, Vepli tai Winora.

Elinkeinonharjoittajat valitsevat aina sijaintinsa huolellisesti, mieluiten lähellä pyörätietä, jossa asiakkaat voivat testata tuotteita.

Sinulla on 55,2% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

seuraava sivu