June 22, 2021

yökerhojen omistajien toivo tänä kesänä

Jos mikään ei ole vielä virallista, yökerhojen uudelleen avaaminen olisi välitön, kertoo torstaina 10. kesäkuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessa kokoontunut kauppa- ja ravintola-alan teollisuusliitto (UMIH) ja kansallinen itsenäisten ryhmittymä GNI. Kaksi ammattiliittoa, jotka esittivät ehdotuksensa laitostensa terveysprotokollasta, vahvistivat “Että kyse ei ole enää uudelleen avaamisesta tai ei, vaan pikemminkin [celle-ci] ». Odotettu tanssijaisten jatkamisen päivämäärä: 30. kesäkuuta, jos ala onnistuu vakuuttamaan terveysministeriön, joka haluaisi pitää päivämäärää 2. heinäkuuta. Bercy on puolestaan ​​jo antanut vihreän valon.

Lue myös Valtioneuvosto hylkää pyynnön diskojen avaamisesta uudelleen 30. kesäkuuta

Konkreettisesti UMIH ja GNI ehdottavat kahta vaihetta tanssilattioiden avaamiseksi uudelleen. Ensimmäinen, 30. kesäkuuta – 30. heinäkuuta, sallisi yökerhojen majoituksen sisätiloissa 65% yleisimmistä yleisistä luvista ja 85% ulkona. Toinen, 31. heinäkuuta – 28. elokuuta, antaisi mittarin 85% sisätiloissa ja 100% ulkona. Toinen raja: sisätiloihin voidaan ottaa samanaikaisesti enintään 1 000 henkilöä, sitten 1 500 toisessa vaiheessa. Ulkoilulaitokset voisivat majoittaa jopa 3000 ihmistä samanaikaisesti heti kun ne avataan uudelleen.

Lue myös: Toinen kesä suljettu yökerhoissa

Saniteettitoimenpiteiden osalta ne sijoitettaisiin ensin diskon sisäänkäynnin ylävirtaan. Asiakkaan on esitettävä voimassa oleva terveyspassi, eli joko todistus vähintään kahden viikon rokotuksesta tai negatiivinen testi (PCR, antigeeni tai itsetesti), joka on tehty 48 tunnin sisällä ennen pääsyä diskoon.

Viisitoista kuukautta sulkemista

Pöytäkirjaluonnoksessa on toinen vaihtoehto, vähiten odottamaton: juhlimattomuus, jota ei ole vielä rokotettu, voi tulla sisään, jos hän suorittaa syljen itsetestin paikan päällä, “Tee se itse, vartijoiden edessä”, erittelevät Thierry Fontaine ja Jérôme Guilbert, molempien ammattiliittojen yökerhojen osastojen presidentit. Pöytäkirjassa ei määrätä terveydenhuollon henkilöstöä, joka on läsnä laitosten sisäänkäynnillä testien riittävän käytön varmistamiseksi.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös “Menetin kaikki käteiseni”: Bordeaux’ssa vaikeuksissa olevat yökerhot yhdeksän kuukauden sulkemisen jälkeen

Kuitenkin, “Itsetestausten kerääminen, jota ei tee terveydenhuollon ammattilainen, mahdollisuus saada keräysvirheen aiheuttama” väärä negatiivinen “on hyvin todellinen”, voimmeko lukea solidaarisuus- ja terveysministeriön verkkosivuilta. Kuka vastaa testin kustannuksista? Tämä on “Ei vielä määritelty”, lisää ” voimme palauttaa kansallisen koulutuksen ne, joita ei käytetä. Se pelastaisi valtion “, Sano ammatin kaksi edustajaa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Yökerhojen johtajat hylätään purkamisen aikataulusta, ja he pyytävät jatkuvaa valtion tukea

Yökerhot odottavat kuitenkin 21. kesäkuuta, ennen kuin asettavat päivämäärän, jolloin strobot ja sekoittimet voidaan käynnistää uudelleen. Se tulee olemaan Fête de la musique -päivän päivä ”Tasavallan presidentti on sitoutunut [les] tavata “, väittävät herra Fontaine ja herra Guilbert. “Odotamme paljon tältä kokoukselta”, he huomauttavat.

Yli viidentoista kuukauden sulkemisen jälkeen alalla on vain 1600 laitosta. Ja valittaa ammattiliittojen mukaan noin 300 konkurssihakemusta.

Lue myös Ranskan 1600 yökerhoa on pysähdyksissä valmis muuttamaan “hätärokotuskeskuksiksi”

Käy tässä linkissä