July 23, 2021

Kuinka vuokrata toinen koti, kun se on vapaa

Käytäntö on yleinen: 30% toisen asunnon omistajista on jo vuokrannut kiinteistönsä SeLogerin maaliskuun lopussa tekemän barometrin mukaan. Mutta ei ole välttämättä helppoa löytää ottajaa kaikille jaksoille, jolloin et ole miehittänyt sitä. “Ensimmäinen sääntö on asettaa tuote oikeaan hintaan”, vaatii Era Immobilier Francen pääjohtaja Eric Allouche. Ei ole helppoa, kun koti on vuokrattu ensimmäistä kertaa tai kun se puuttuu häiriintyneille markkinoille, kuten tällä hetkellä tapahtuu Covid-19-pandemian vuoksi. Helpoin tapa on käydä kausivuokrausta harjoittavan toimiston kautta: “Tunnemme markkinat täydellisesti ja voimme antaa luotettavia arviointilausuntoja varmistaaksemme, että majoitus on vuokrattu”, kertoo Barnes Côte d’Azurin johtaja Julien Bourdry.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Kiinteistöt: Pitäisikö meidän antaa periksi maaseudun kutsulle?

Yksi asia on varma: luottamus virastoon antaa sinulle mahdollisuuden siirtää tärkeitä tehtäviä, kuten avainten luovuttaminen, sisään- ja poistumistarkastukset, erityisesti tarkistamalla, että puhdistus on suoritettu. Virasto vastaa myös kaikkiin vuokralaisilla mahdollisesti oleviin kysymyksiin. Mutta tällä palvelulla on kustannukset: se on yleensä 15-25% vuokrien määrästä ja voi jopa ylittää. 1000 euron vuokrasta on siis välttämätöntä laskea virastolle 150–250 euroa.

Takaajan sponsorit

Jotkut omistajista eivät vuokraa taloaan pelätessään, että huolimattomat asukkaat vahingoittavat sitä. Vaikka inventaario on tehty ja summa pidetään vahingon sattuessa, kukaan ei halua nähdä omaisuutensa vahingoittuneen, varsinkin kun asut itse sinä tiettyinä aikoina. “Vastauksena tähän huoleen olemme luoneet Mi casa es tu casan, jossa muut vuokraavat jäsenet, jotka vuokraavat, valitsevat heidät henkilökohtaisesti. Lähetettyinä ulkomaille halusin vuokrata taloni luotettaville ihmisille; Loin ensimmäisen ryhmän, joka sitten kasvoi paljon ”, kertoo Marie-Caroline Heydenreich, Micasaestucasa-sivuston perustaja. Sama koskee Luotetut ihmiset -sivustoa. Jos haluat tarkastella loma-asuntolistauksia, jäseniä on sponsoroitava kolmella kupongilla. Sivuston ylläpitäjät eivät epäröi kieltää kummisetä ja hänen sponsoreitaan tarvittaessa.

Kodin hyvin pitäminen on myös välttämätöntä sen vuokraamiseksi: maalatut ikkunaluukut, moitteeton siivous ja laadukkaat palvelut ovat tärkeitä voimavaroja. ”Remontoimme huoneistoja omistajien puolesta, jotka haluavat vuokrata ne matkailijoille. Kutsumme sisustajia, jotta majoitus on hienostunut ja ajan tasalla, on erittäin tärkeää, että he löytävät helposti ottajan “, sanoo Xavier O’Quin, presidentti ja perustaja Edgar Suites, joka tarjoaa kiinteistöjä lyhytaikaiseen vuokraukseen ja ilmoittaa 90 prosentin käyttöasteesta. Tarjolla on myös Internet-yhteys ja jopa Netflix-tilaus. Nämä kaikki auttavat houkuttelemaan vuokralaisia.

Hänen kommenttinsa on täällä