August 2, 2021

Osta toinen koti alle 100 000 eurolla

Vuonna 2008 subprime-kriisi lopetti maaseutumarkkinat valloittaneen euforian. Kymmenen vuotta hidastumista ja lehtien hintojen laskua seurasi 40–60 prosenttia. “Hyvin harvat ostajat olivat kiinnostuneita näistä tavaroista ja myynti oli harvinaista”, muistaa Laurent Vimont, Century 21 Ranskan presidentti. Vuonna 2019 tämä markkinasegmentti alkoi elpyä uusien kotiin etsivien ostajien ansiosta. Viime vuonna terveyskriisi muutti tilannetta radikaalisti. “Ensimmäisen lukituksen lopussa teimme paljon enemmän myyntiä. Trendi kiihtyi vuonna 2021, ja ostajia on yhä enemmän “, toteaa homonyymisen ryhmän puheenjohtaja, maaseudun ominaisuuksien ja luonteen asiantuntija Patrice Besse.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Toissijaiset asunnot: kilpailu merelle

Seuraus: Tämän ostajien virran edessä omistajat myyvät hyvin sijoitettuja pitkäaikaisia ​​talojaan, maalaistalojaan ja maalaistalojaan hulluilla hinnoilla. “Metsän lähellä olevia taloja myydään 30 000 – 80 000 eurolla enemmän kuin vuosi sitten, mikä on täysin kohtuutonta”, luottaa Perchen kiinteistövälittäjään. Jos haaveilet myös vihreästä alueesta, on silti mahdollista löytää tavaroita alle 100 000 eurolla, jos hyväksyt muutaman uhrin.

Ensinnäkin sinun on siirryttävä pois rannalta, joka on nyt loistava. Alhaisempia hintoja löytyy 30 km: n päässä rannikosta. Vältä myös alueita, jotka ovat alle kahden tunnin ajomatkan päässä metropolista, Pariisista ja Lyonista. Pääsääntöisesti, mitä lähempänä talo on kuljetusreittejä, sitä enemmän sitä halutaan ja sitä enemmän sen hinta nousee. Joten valitse ne, jotka sijaitsevat yli puolen tunnin päässä asemalta, ne ovat edullisempia. Myös ympäröivällä maisemalla on merkitys: metsässä kadonnut talo on halvempi kuin kukkulan huipulla sijaitseva, josta on selkeä näköala.

Raskas työ

Näillä kriteereillä valinta on edelleen valtava, koska tämän tyyppinen omaisuus on täynnä Bretagnen keskustaa, Normanin lehtoja, Morvanin, Burgundin, Limousinin sydämessä, Picardian maaseudulla, Lorrainen tasangolla, Gasconin takana olevassa maassa tai Pyreneiden juuret. Jos et pidä maaseudusta, tiedä se ”Monilla vanhoilla kylätaloilla on luonnetta ja joskus kaunis puutarha. Koska ne on tarkoitus kunnostaa, niiden hinta on edelleen alhainen ” toteaa Patrice Besse.

Sinulla on jäljellä 26,83% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

lukea