August 2, 2021

Boschin pomo Volkmar Denner luovutetaan Stefan Hartungille 1. tammikuuta 2022

Sivu on kääntymässä Boschille, maailman johtavalle autoteollisuuden toimittajalle. Volkmar Denner, joka on johtanut yritystä vuodesta 2012, eroaa vuoden lopussa. Hänet vaihdetaan klo 1On Nykyinen liikkuvuusosaston johtaja Stefan Hartung ilmoitti tammikuussa 2022 Stuttgart-ryhmästä torstaina 24. kesäkuuta. Hän on vastuussa herra Dennerin toteuttaman suuren projektin jatkamisesta: Saksassa valmistetun perinteisen teollisuusmiehen tunnuksen muuttaminen. , ainutlaatuinen raskas painoltaan sellainen, jonka liikevaihto on 71,8 miljardia euroa, mutta joka ei ole listattu pörssissä, huipputeknologiakonserniin.

Tämä muutos koskee koko Saksan teollisuutta. Insinöörien hallitsema yritys Bosch on esimerkki tästä vallankumouksesta, jota on toteutettu kymmenen vuoden ajan muiden saksalaisten valmistajien, kuten Siemensin tai Volkswagenin, keskuudessa. Se on pitkä ja joskus tuskallinen: siihen liittyy uutta tekniikkaa, mutta ennen kaikkea perinteisten saksalaisten arvojen uudistamista teollisuudessa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Dieselkriisi tuhoaa Boschin tehtaan Rodezissa

Jos Bosch on alkunsa jälkeen ollut ylpeä laatuvirheiden metsästyksessä, vaikka se tarkoittaisi innovaation julkaisun lykkäämistä useilla kuukausilla, se on sisällyttänyt nopeamman kokeilun ja riskinottamisen innoittamalla Applen tai Amazonin menetelmiä. Jos ajoneuvon mekaanisen järjestelmän hallitseminen oli ylin kurinalaisuus, Bosch toi esiin ohjelmistot ja liitettävyyden. Hän on integroinut pilvipalvelujen, ulkoisten sovellusten ja ohjelmistoalustojen säännöt organisaatioonsa, vaikka se merkitsisikin kumppanuuksien aloittamista ryhmien kanssa, jotka tuntevat paremmin nämä tekniikat. Helmikuussa 2021 se teki Microsoftin kanssa yhteistyötä alustan luomiseksi ajoneuvojen yhdistämiseksi pilveen.

En Champion de l’AIoT

Volkmar Denner menee Boschin historiaan sille, joka loi perustan tälle muutokselle. “Kun hänet nimitettiin siirtämään ryhmän johtoa vuonna 2012, valinnan syyt olivat täysin selvät: hän oli tuolloin ainoa, joka ymmärsi digitaalisen vallankumouksen haasteet”, todistaa ryhmän johtajan, joka tapaa hänet säännöllisesti.

Sen strategia: varustaa kaikki Boschin tuottamat esineet antureilla, jotta ne voidaan yhdistää Internetin kautta. Se on esineiden internet eli IoT. Sen lisäksi mahdollisuus käsitellä ja käyttää kaikkia näin kerättyjä tietoja älykkääksi. Se on tekoäly (AI). Kahden tekniikan (AIoT) yhdistelmän pitäisi antaa Boschille hallita fyysinen esine ja ohjelmisto sekä näiden kahden välinen yhteys. Bosch pitää itseään AIoT-mestarina.

Sinulla on jäljellä 41,06% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tämä sivu