August 4, 2021

Saksassa Europa-Park toivoo kääntävän nopeasti sivun Covid-19-kriisistä

Tänä torstaina 24. kesäkuuta pysäköintialueet Europa-Parkin Rustissa (Baden-Württemberg) ovat vain puoliksi täynnä. Euroopan toiseksi suurin huvipuisto, joka sijaitsee kivenheiton päässä Ranskan ja Saksan rajalta, avattiin uudelleen 21. toukokuuta, mutta lähinnä saksalaiset vastasivat puheluun. Syyttää sitä rajanylitysrajoituksista, jotka poistettiin myöhään. Puiston portilla vaadittu terveyskortti, jonka PCR- tai antigeenitestin suorittaminen alle 24 tunnille rokottamattomalle henkilölle, mukaan lukien 6-vuotiaat lapset, hidastaa myös useampaa. Ne, jotka ovat valmiita nenänpoistoon, hyötyvät jonon puuttumisesta. “En usko, että ihmisiä on niin vähän”, korostaa nimettömänä, ratsastusharrastaja, joka tulee Pohjois-Ranskasta kahden ystävänsä kanssa.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Ranskan ja Saksan rajalla Europa-Park avaa ovensa uudelleen

Vaikka tonnimäärä alennettaisiin kolmanneksella, Mack-perheen omistama laivasto ei täytä. Se kieltäytyy ilmoittamasta pienintäkään läsnäololukua viimeisen kuukauden aikana. Marraskuussa 2019 vihitty viereinen vesikompleksi on ollut suljettuna kauemmin kuin toiminnassa. Terveyskriisi on todellakin vaikuttanut Europa-Parkiin, kun taas perheyritys oli juuri tehnyt historiansa suurimman investoinnin: 250 miljoonaa euroa yli 40 000 m vesipuiston rakentamiseen.2, jonka on tarkoitus olla avoinna ympäri vuoden 4 tähden hotellin seurassa. Mack-perhe on kuudella toimipisteellään, yhteensä 1257 huonetta, Saksan ensimmäisen hotellikompleksin kärjessä.

Vuonna 2020 puiston kokonaissulkeutumisen ja vähentyneen kapasiteetin välillä oli vain 2,5 miljoonaa kävijää, kun vuonna 2019 yli 5,7 miljoonaa kävijää

Ryhmä on kärsinyt suuresti Covid-19-pandemiasta. Vuonna 2020 puiston sulkemisen ja vähentyneen kapasiteetin välillä vieraili vain 2,5 miljoonaa kävijää, kun vastaava luku vuonna 2019 oli yli 5,7 miljoonaa. , on laskenut yli 300 miljoonaa euroa.

Joten kun maa antoi luvan Europa-Parkille avata uudelleen 21. toukokuuta, Puiston perustaja Roland Mack ei epäröinyt osana Fribourgin yliopistollisen sairaalan johtamaa pilottihanketta. – Kriisin ensimmäisestä vaiheesta saimme tietää, että on tärkeää avata uudelleen nopeasti, vaikka kaikkia toimintoja ei voida tarjota. Jokainen sulkemispäivä saa meidät menettämään useita satoja tuhansia euroja ”, hän luottaa. “Suurin osa työntekijöistä jäi, mikä antoi meille mahdollisuuden noudattaa määräaikaa”, lisää veljensä Jürgen, ryhmän talousjohtaja. Viime vuoden tapaan Europa-Park palvelukseen otti noin 400 kausityöntekijää, joista suurin osa oli ranskalaisia. Rajan ylittämisen rajoituksista huolimatta niitä on enemmän kuin muutama vuosi sitten.

Sinulla on 33,66% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Lisätietoja kirjoittajasta