August 2, 2021

Kesäkaupasta huolimatta ranskalaisten ostokuume on rauhoittunut

Ranskalaiset ovat löytäneet tiensä takaisin valkokankaalle. 30. kesäkuuta – 4. heinäkuuta järjestetty elokuvafestivaali houkutteli teattereihin 3,5 miljoonaa ihmistä. ” Erittäin korkea osallistumisaste Mikä osoittaa, kuinka paljon seitsemäs taide on ”Ranskalaisten ensimmäinen kulttuurinen vapaa-aika, suosituin ja yhdistävin koko alueella ”, Arvioi Ranskan elokuvateatterien kansallisen liiton. 19. toukokuuta, ravintoloiden avaamispäivästä lähtien, ranskalaiset ovat jälleen nauttineet ilosta palvella pöydässä.

Ja he valmistautuvat aktiivisesti kesälomaansa. Leirintäalueet täyttyvät. Euforia on lisääntymässä myös Savoie ja Haute-Savoie alueella, hotellien omistajat aikovat myydä 17% enemmän yöpymisiä kuin vuonna 2020. VVF-kylissä heinä- ja elokuun liikevaihto lupaa kasvaa 63% viime kesästä. Suurin osa henkilöistä lupaa avata kukkaronsa: he ovat nyt vain 33 prosenttia harkitsemaan matkasuunnitelman tai oleskelunsa lyhentämistä, mikä on huomattava pudotus viime vuoteen verrattuna viraston mukaan. matkailun edistäminen Atout France.

Lue myös Myynti alkaa keskiviikkona suotuisassa tilanteessa kotitalouksien kulutuksen noustessa

“Elämä on palannut”

Ostoksilla on ollut myös suosiotaan, koska kauppakeskukset ja muut kuin elintarvikekaupat avattiin uudelleen. Kolmen kuukauden sulkemisen jälkeen – joidenkin kauppiaiden kohdalla – koronaviruksen leviämisen torjumiseksi määrättiin, “Se oli erittäin hyvä uudelleenkäynnistys”, tunnustaa Yohann Petiot, Alliance du commerce -yrityksen johtaja, henkilökohtaisten laitteiden jakelijoiden liitto. “Elämä on palannut”, image Marcel Nakam, Jonakin toimitusjohtaja, jonka tuotemerkki on palannut kasvuun “Kaksinumeroinen” myymällä sandaaleja ja puukenkiä.

Erikoisketjujen, kuten Zara, H&M tai Kiabi, aktiivisuus hyppäsi toukokuussa keskimäärin 31,3% Ranskan muotiinstituutin mukaan. Yves Rocher on nähnyt myös naisia “Palaa joukkoon takaisin” kauneudenhoitotuotteiden tuotemerkin pääjohtaja Alexandre Rubin kertoo 700 kaupassaan Ranskassa.

Valtiovarainministeriö on tyytyväinen esityksiin. Ja tarkoituksella toukokuun lopusta lähtien Bruno Le Mairen palvelut ovat ottaneet haltuunsa ” korkeatasoinen ” – kulutuksen osoittanut “Pankkikortilla maksetut summat” : + 18% 14.-20.6. Viikolla verrattuna vuoden 2019 vastaavaan viikkoon. Teollisuustuotteiden myynti on kasvanut Bercyn mukaan: + 45% elektroniikka-, sähkö- ja tietokonetarvikkeille verrattuna vuoteen 2019 tai “Lähes 30%” vaatteiden ja tekstiilien myynnin kasvu kesäkuun kolmannella viikolla.

Sinulla on 57,33% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Ota selvää täältä