August 2, 2021

voimme palata tanssimaan tänä viikonloppuna …, mutta ei kaikkialla

Noin kahden kolmasosan ranskalaisten klubien pitäisi avata uudelleen tänä viikonloppuna [des vendredi 9, samedi 10 et dimanche 11 juillet] », arvioi Jérôme Guilbert, kansallisten itsenäisten ryhmien (GNI) diskot-osaston puheenjohtaja. Arvio, joka näyttää hieman korkealta, uskoo Renaud Barillet, neljän klubin pomo, joista kaksi pysyy aluksi suljettuna. Kaikkien merenrantakohteissa sijaitsevien yökerhojen pitäisi olla avoinna tänä iltana, Guilbert kuitenkin sanoi.

”Haluamme toivottaa asiakkaat jälleen tervetulleiksi, mutta se on vähän seikkailu, koska tuntemattomassa on edelleen suuri osa », kertoo herra Barillet. Ylin johtaja ei perjantaiaamuna ole vielä julkaissut yökerhojen uudelleen avaamisen ehtoja koskevaa asetusta. Keskeinen kysymys on edelleen: saako klubin pelaajat juoda seisomaan? “Olemme jatkuvassa improvisaatiossa, se on sietämätöntä”, kertoo herra Barillet.

Kohta: Mittareiden päättymisen jälkeen yleisölle avoimissa paikoissa Ranskassa voimassa oleva rajoitustaulukko

Klubin johtajien suuri pelko: ” pysähdy ja mene “, toisin sanoen pakotetaan sulkemaan ovensa nopeasti. “Tämä Damoklesin miekka on vielä painavampi Delta-variantin saapuessa”, uskoo herra Barillet. Tänä kesänä avautuvissa laitoksissa asiakkaat pääsevät terveystodistuksen esittämiseen 75 prosentin sisätilatasolla. Muille tuki pysyy 100 prosentin tasolla.

”Vähäinen näkyvyys uuden version nousun myötä »

Orléanaisissa yökerhojen johtajat olivat kokoontuneet maanantaina 5. heinäkuuta iltapäivällä päättääkseen yhdessä, etteivät ne avaisi uudelleen ennen syyskuuta. Näiden ammattilaisten nykyinen terveysprotokolla ja sen kehittyvät mittarit ovat ristiriidassa yöelämän kanssa. “Emme ole vain siellä, että miellyttäisimme ihmisiä, vaan meidän on myös elettävä siitä! », puolustaa Franck Lemaireä, 7 omistajaa, yleisen yökerhon Chaingyssä (Loiret). Harmi 2000 geeliannostelijoihin ja näihin DJ-osastoa, baaria ja vaatehuoneen sisäänkäyntiä ympäröiviin pleksilasiseiniin sijoitetuista 2000 eurosta: “Laatikon avaaminen tarkoittaa rekrytoinnin aloittamista, maksujen maksamista, sitten Kirjailijoiden, säveltäjien ja musiikin kustantajien seura [Sacem]. Sinun täytyy olla varma itsestäsi, mutta näkyvyys on hyvin vähän, varsinkin kun uusi variantti nousee. » Herra Lemaire on rokotettu ja “Toivon, että mahdollisimman moni ihminen on syyskuuhun mennessä”.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Yökerhojuhlat voivat jatkua tänä kesänä, jos esität terveyskorttisi

Naapurimaiden Loir-et-Cherissä yötä vietettiin tähän asti Saint-Laurent-Nouanissa Rhino Clubilla, kuten vieressä olevalla tangolla. Rhino, joka näyttää trooppiselta VIP-huoneelta, on juuri asetettu selvitystilaan. “Emme voineet saada tukea, joka olisi antanut meille mahdollisuuden selviytyä”, julistaa sen entinen johtaja Sylvain Lobert. Lyhyen hallinnollisen sulkemisen vika juuri ennen epidemiaa. ”Savunpoistojärjestelmään, joka ei ollut standardin mukainen. “ Kilpailijastaan ​​vapautettu Le Tango ei avaa uudelleen: “Haluamme mieluummin odottaa protokollien rentoutumista ja rokotuksen etenemistä”, ilmoittaa johto, joka mieluummin keskittyy turistien suosimaan ravintolaan kahden linnakäynnin välillä.

Lue myös “Olemme valmiita avaamaan 30. kesäkuuta”: yökerhojen omistajien toivo tänä kesänä

Lue