August 2, 2021

Kalustetut vuokrat, turisteja tai ei, herättävät eläkkeelle jääneitä unelmia

Etkö vielä miljonääri ja elinkeinonharjoittaja? Silti se on niin yksinkertaista, jos uskomme mainosvideoita, joita on runsaasti Internetissä tällä pysähtyneiden palkkojen ja ahdistusta herättävän keskustelun tulevista eläkkeistä aikakaudella. Heidän mukaansa riittää päästä kiinteistöihin ja vuokrata kalustettuja huoneistoja muutamaksi päiväksi turistille, muutamaksi kuukaudeksi opiskelijoille, mutta harvoin yli vuodeksi.

“Lyhytaikainen vuokraus on voimakas kassavirran generaattori”, tukee siten Sébastien More, alias “Le Sous Loueur”, joka tarjoaa koulutusta, mestarikursseja ja ohjelmistoja kokemustensa perusteella. Onko mahdollista“Sijoita tyhjästä”, Christopher Wangenin mukaan, joka väittää omistavansa neljäkymmentä huoneistoa, puhuu “Tulevat elinkeinonharjoittajat” ja kiittää hänen menestystään siistissä lavastuksessa luksusauton ratissa, Balin uima-altaalta tai Grand Canyonista. Voimme myös seurata “Kannattava sijoittajamenetelmä” Yann Darwin ehdotti tai kuuntele Loïc Cardinia sotajoukkojen joukossa Dubaissa. Yhdessä videossaan hän löytää kaksi kollegaa, hänen kaltaisiaan sijoittajia, roiskuvan hotellin uima-altaassa ja haastattelee heitä heti “Menestyksen reseptit”, kaikessa nöyryydessä …

“Salaisuudet” ja “maagiset kaavat”

Samasta veroparatiisista lähtee blogiinsa Michael Ferrari, jonka nimi “Rich Spirit” kilpailee muiden kanssa, nimeltään “Millionaire Spirit”, “Full-time rentier” (RATP), “Mon capital immo” tai “The real estate strategi ”… Kaikilla on tarkka sanasto: he puhuvat ” kassavirta “ – mutta tuskin koskaan lausu sanaa “raha” – toimittaa “Vinkkejä”, «Salaisuudet», “Maagiset kaavat” ja “Avaimet” a “Strategia” varten “Paranna kannattavuutta” a osoittaa “Taloudellinen vapaus”, Eläkevakuuttaja Graal vapautui palkkatyöstä.

“Ymmärsin nopeasti, että palkalla maksat vain laskut ja että saadaksesi enemmän, sinun on rakennettava maksava kiinteistöomaisuus”, kertoo entinen kehonrakentaja Alex Ferreira, “Portugali, saapui Ranskaan 1990-luvulla puhumatta ranskaa, taskussa miinus 5 taskussa”, hän hymyilee, tänään sellaisen perinnön kärjessä, joka kärsivällisesti muodostui kahdenkymmenen vuoden aikana “Useita miljoonia euroja” huoneistot Ile-de-Francessa, vuokrattavat kalustettuna.

Sinulla on jäljellä 69,16% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tutustu tähän sivustoon