July 31, 2021

Macron ilmoittaa “sitoutumistulot” nuorille, joilla ei ole työtä tai koulutusta

Emmanuel Macron ilmoitti maanantaina 12. heinäkuuta a “Sitoutumistulot” työttömille tai kouluttamattomille nuorille, jotka kärsivät erityisesti terveyskriisistä, a “Tehtävien ja oikeuksien logiikka”.

”Tämän dynamiikan vahvistamiseksi [de l’apprentissage], Esitän lukuvuoden alussa nuorten sitoutumistulot, jotka koskevat nuoria, joilla ei ole työtä eikä koulutusta ja jotka perustuvat velvollisuuksien ja oikeuksien logiikkaan “, julisti tasavallan presidentti televisiopuheessa.

Jatkaa : Mitä muistaa Emmanuel Macronin puheesta

Auttaakseen työttömiä nuoria, joiden epävarmuus on pahentunut Covid-19-kriisin myötä, hallitus avasi rakennustyömaan vuoden alussa. “Yleinen nuorisotakuu”.

Tämä “Sitoutumistulot” on osa tämän hankkeen jatkuvuutta, ja sen pitäisi mahdollistaa yleisesti palkka vaikeimpien vaikeuksissa olevien 16–25-vuotiaiden nuorten työllistymismahdollisuuksista. Ratkaisu, jonka toimeenpanovirasto on suosinut RSA: n laajentamiseksi vähintään 25: een vuotta vanha.

Lue myös: Kohti “yleisen nuorisotakuun” perustamista

“Uusi ranskalainen sopimus sukupolvien välillä”

Hollannin viisivuotiskaudella luotu nuorisotakuu on integraatiomekanismi, joka tarjoaa tällä hetkellä 16-25-vuotiaille nuorille, jotka eivät ole “Ei työssä, ei opinnoissa eikä koulutuksessa” (nimeltään NEET) kuukausikorvaus (enintään 497 euroa). Vastineeksi edunsaajat sitoutuvat käymään intensiivisen ja kollektiivisen integraatiokurssin paikallisessa lähetystyössä.

Marraskuun loppu 2020, suunnitelmassa “Nuori ihminen, ratkaisu”, hallitus oli jo ilmoittanut edunsaajien määrän kaksinkertaistamisesta vuonna 2021 200 000: een keventämällä kelpoisuuskriteerejä.

Lue myös Hallitus ilmoittaa tukevansa alle 25-vuotiaiden nuorten tukijärjestelmää

“Nuortemme tukeminen, vanhusten parempi hoito, se on uusi sukupolvien välinen ranskalainen sopimus, joka meidän on rakennettava kansakuntamme puolesta”, jatkoi herra Macron.

“Seniorimme ja vammaiset kansalaiset, jotka kohtaavat liian usein ratkaisemattoman yksinäisyyden, olemme heille velkaa suuren humanistisen kunnianhimoisen tavoitteen, vahvistetun tuen kotituelle, nykyaikaistetuille vanhainkodeille”, lisäsi valtionpäämies hahmotellen autonomian menetyksen hallinnan uudistamista.

Covid-19-kriisin kärsimät ammattilaiset odottavat innokkaasti vuoden 2018 puolivälissä luvattua ja useita kertoja lykättyä lakiehdotusta, jolla pyritään uudistamaan vanhuksille annettavaa apua laitoksissa ja kotona.

Maailma AFP: n kanssa

Lisätietoja kirjoittajasta