July 28, 2021

Emmanuel Macron yrittää projisoida itsensä “Ranskan 2030: een”

Emmanuel Macron oli luvannut viimeisen hyödyllisen vuoden, sillä on jo vääriä ilmauksia talouskampanjaohjelmasta. Puolet valtionpäämiehen maanantaina 12. heinäkuuta pitämästä puheesta omistettiin itse asiassa hänen taseelleen ja talouden tulevaisuudelle – “Ranska vuodelta 2030”. “Rokotteen mobilisaation kesä on myös uudelleenkäynnistämisen kesä”, hän iski.

Eläkeuudistuksen lisäksi lykätään toiseen päivään “Niin kauan kuin epidemia ei ole hallinnassa”, valtionpäämies ilmoitti viimeisten yhdeksän kuukauden aikana joukosta toimenpiteitä, jotka kohdistuvat suunnilleen kaikille yleisöille: nuoret, työntekijät, työttömät eläkeläiset, vammaiset, yritykset tai teollisuus.

Lue salauksen purku: Emmanuel Macron pakotettiin lopettamaan virus … ja sen uudistukset

Tavoite: osoittaa uudestaan ​​ja uudestaan, että terveyskriisi ei heikennä sen halua uudistaa tai toimia. Eikä hänen optimistisuutensa: terveystilanteen heikkeneminen ei hänen mielestään todennäköisesti vaaranna kasvua tänä vuonna, jonka hän arvioi olevan 6 prosenttia vuodelle 2021 eli yhden pisteen enemmän kuin talousministeriön ennusteet. “Vaikka ranskalaisia ​​huolestuttaa se, menevätkö he lomalle, Emmanuel Macron lähettää viestin, joka ylittää viime vuoden valikon, kertoo Jérôme Fourquet, IFOP: n mielipideosaston johtaja. Hän ei halua sanoa olevansa horisontissa pienellä polttovälillä, jossa hän hoitaisi terveystilanteen viikkoon variantin takia. “

Ei veronkorotusta

Presidentti esitti siten molemmat uudet nuorisoa tukevat toimet, a “Investointisuunnitelma” kohdistuu digitaaliseen, vihreään teollisuuteen tai biotekniikkaan, mutta myös a “Massiivinen koulutus ja uudelleenkoulutusohjelma pitkäaikaistyöttömille”, toimenpiteet “Yksinkertaistaa” ja “Uudista valtiota”ja “Parannettu tuki” huollettaville vanhuksille. Ilman lisätietoja, lukuun ottamatta toistuvaa lupaa, että verot eivät nouse.

Yksi odotetuimmista toimenpiteistä oli epäilemättä kohdentaminen työttömille ja kouluttamattomille nuorille, joiden tilanne on pahentunut kriisin myötä, ja joiden pitäisi näin ollen hyötyä “Sitoutumistulot”, perustettu “Tehtävien ja oikeuksien logiikalla”, hän tarkensi. Nuorisotakuun mukainen laite. Tämä lähes 500 euron lisäystulo maksetaan 16–25-vuotiaille nuorimmille vaikeimmin koulutuksen vastineeksi. Syksyllä 2020 hallitus oli jo laajentanut edunsaajia 200 000 nuorelle, mutta se on ajatellut siitä lähtien yleistää se.

Sinulla on 43,08% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Hän sanoi