August 1, 2021

Sää ja Delta-muunnos eivät pidättele ranskalaisia ​​turisteja

Ranskan matkailua harjoittavat Egyptin kymmenen vitsausta: Kuusitoista kuukautta kestäneen Covid-19-pandemian jälkeen tässä on jälleen Delta-muunnos ja “kylmä pudotus”, joka jäätyy kolme neljäsosaa maasta syksyisessä ilmapiirissä. Sääilmiö, joka viittaa kylmän ilman taskuun lämpimämmässä ympäristössä, ei tehnyt kesän alusta kovin suotuisaa escapadeille ja lisääntyneelle epävarmuudelle sekä kesäkävijöiden että matkailualan toimijoiden kannalta. Jopa hämmennystä 12. heinäkuuta pidettyjen presidentin ilmoitusten takia. Kukaanko kesällä läsnäolo, joka lupaa olla korkeampi kuin vuoden 2019 – ranskalaisten isäntien ennätysvuosi – läsnäolo?

Matkailun ammattilaiset ovat lähestyneet kautta niiden ihmisten mielenkiinnolla, jotka ovat jo pitkään olleet rajoitettuja. Heidän suurin huolenaiheensa purkamisen aikana? Löydä tarpeeksi henkilökuntaa tyydyttämään kuluttajahullu takavarikoitu Ranska. Varauslaatikot muuttuivat punaisiksi elokuussa, kuten viime vuonna, mutta myös heinäkuussa. Ja nuo viikonloput kesäkuussa! Aioimme nähdä, mitä aiomme nähdä: maa aikoi vaihtaa vesialkoholigeelin aurinkovoidetta vastaan. Muutama viikko kauden alkamisen jälkeen, ja vilkkaimman jakson alkaessa, keskustelu on edelleen positiivista – lukuun ottamatta suurinta osaa Pariisin aluetta, josta kansainväliset asiakkaat ovat edelleen puutteellisia.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös “Olet tervetullut, mutta et kannabiksen tupakoinnista ja kanaalista”: pandemian jälkeen Amsterdam haluaa houkutella erilaisia ​​turisteja

Vuokra-asunnot leirintäalueilla – 40% markkinoiden yöpymisistä joka kesä – edeltävät vuosia 2019 ja 2020, ja paljaat kentät viivästyvät hieman ulkomaisten asiakkaiden määrän vähenemisen vuoksi. Myös Pierre & Vacances-Center Parcs väittää “Erittäin suotuisat suuntaukset” ja parempi kuin viime vuosina, sekä oleskelun pituus, joka on pudonnut seitsemästä yhdeksään yöhön. Sama tyytyväisyys Gîtes de Franceen ja Holiday Villages Franceen.

“Kuten odotettua, kaikki yleensä ulkomaille menevät pysyvät täällä”, tiivistää Stéphane Villain, DNA Tourismen, institutionaalisten organisaatioiden liiton varapuheenjohtaja. Kotona Charente-Maritime-alueella keskimääräinen oleskelun kesto laski neljästä kriisiä edeltäneestä päivästä kuuteen, mikä johtui toisen asunnon useammasta käytöstä.

Kiitetty rannikko

Airbnb: n varaukset, lähetetty osoitteeseen Maailman AirDNA-sivuston mukaan nousee kaikkialla vuoteen 2020 verrattuna. Jos verrataan vuoteen 2019, varatut yöt laskevat 15%. Mutta lasku selittyy yksinomaan tyytymättömyydellä Ile-de-Franceen (- 65%) ja kaikkiin suuriin kaupunkeihin, lukuun ottamatta Marseillea – Nizza, Nantes, Toulouse, Lille, Bordeaux, Strasbourg ja Lyon, tässä järjestyksessä , menettää 30-50%.

Sinulla on 58,28% tästä artikkelista luettavissa. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tarkista lähteeni