August 4, 2021

Kuinka vakuuttaa toinen koti tai vuokrattu kiinteistö muille

Jos omistat toisen kodin tai vuokra-asunnon, sinun on otettava riittävä vakuutus, joka kattaa kaikki vahingot, jotka voivat vaikuttaa heihin. Toisen kodin kattavuus on pääosin sama kuin pääasunnon kattavan kodin. ”Tällä sopimuksella vakuutuksenottajat suojaavat itseään vesivahinkojen, tulipalon, luonnonkatastrofin tai murron aiheuttamilta vaurioilta. Se tarjoaa myös siviilioikeudellisen vastuun muille aiheutuneista vahingoista “, täsmentää Hyperassurin toimitusjohtaja Julien Fillaud.

Yritysten mukaan tarjotut takuut eivät kuitenkaan ole samat. Ensimmäinen ero: katetut määrät. Vakuutettu irtain pääoma vaihtelee suuresti, yksinkertaisesta kolminkertaiseksi samalle asuntopinnalle. Jos omaisuutesi on maalaismainen, peruspeitto on enemmän kuin riittävä. Toisaalta, jos se sisältää suunnittelijahuonekaluja tai keräilyesineitä, tarkista, että olet riittävän kattava vaatimuksen sattuessa. Sinun on myös oltava valppaana, kun sinulla on uusimmat laitteet (varustettu keittiö, atk-laitteet etätyöhön jne.). Epäselvissä tapauksissa on parempi valita parempi kaava, joka maksaa hieman kalliimpaa, mutta jonka avulla voit olla paremmin vakuutettu.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Pankit, vakuutukset: ovatko välittäjät tehokkaita?

Löydät sopivimman vakuutuksen lukemalla myös erityisehdot, joissa ilmoitetaan ehdot, jotka on täytettävä. Esimerkiksi joskus on pakollista sammuttaa vesi, kun poistut kodistasi, korvausta vesivahinkojen sattuessa. Tietyt poissulkemiset ovat myös yleisiä, kuten jäljelle jääneiden kallisarvoisten esineiden (korut jne.) Tai lisärakennusten (polkupyörähuone, laavu jne.) Murtohinnan.

Yleiset poissulkemiset

Jos omistat vuokra-asunnon osakehuoneistossa, on myös välttämätöntä ottaa ulkopuolinen omistajasopimus (PNO). Kahden huoneen huoneistoon tarvitaan noin kymmenen euroa kuukaudessa. “Tätä vakuutusta käytetään erityisesti suojautumaan riskiltä, ​​jota vuokralaisen kattava kodivakuutus ei kata, tai jos korvausvaatimus on kahden työjakson välillä”, kertoo Virginie Bonnot-Masip, MRH GMF -yksikön johtaja Covéassa. Konkreettisesti PNO-vakuutus kattaa vuokralle ottajan omaisuudelle aiheutuneet vahingot ja vahingot, jotka majoitus voi aiheuttaa kolmannelle osapuolelle. Näin on esimerkiksi silloin, kun yksityisessä lävistetyssä putkessa on vuoto, joka vahingoittaa kotiisi ja naapureihisi.

Sinulla on 27,44% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

Lähteeni