August 4, 2021

huvipuistoissa maailmanloppua ei tapahtunut

“Piilota vesipullo, muuten he ottavat sen sinulta!” “ Otettuaan tyttärensä ja nyt lapsenlapsensa sinne Bernadette Camus tuntee pääsynvalvonnan temput La Mer de sable -perheellä sijaitsevassa perhehuvipuistossa Ermenonvillen (Oise) metsässä. Mutta on yksi asia, jota hän ei halua huijata: terveyskortin esittely. “Ainakin olemme varmoja, että tartunnan saaneita ihmisiä ei ole läsnä, iloitsee Casteltheodoriciennesta (Chateau-Thierrystä Aisnessa). Siitä lähtien meillä oli mahdollisuus rokottaa. Tänään meidän on lakattava olemasta itsepäinen! “

Keskiviikkona 21. heinäkuuta huvipuistot kokivat terveysluvan, eikä se ollut maailmanloppu. Asiakkaat saapuivat edelleen, eikä kukaan Parc Astérixiin tai La Mer de Sableen, molemmat Oise-alueella, aiheuttaneet skandaalia.

Lue myös Terveysluvan jatkamisesta, jota tarkastellaan yleiskokouksen jännitteissä, hallitus lupaa

Saint-Mandésta (Val-de-Marne) tulleet Anna-Elsa ja Meier kääntyivät ensimmäisinä pois La Mer de sable’sta. He olivat kuitenkin valinneet tämän terveyskortin perustamispäivän vierailemaan puistossa kolmen lapsensa kanssa toivoen löytävänsä siellä vähemmän ihmisiä. Huono hakka: väkijoukko on läsnä ja heidän passinsa on piipannut punaisena. Anna-Elsa räpyttää itseään: ”Emme tehneet järjestelyjämme. Minulla oli rokote perjantaina. “

Toinen annos tai kerta-annos entisille Covid-19-potilaille, kuten hän, on pitänyt ottaa vähintään seitsemän päivää sitten. Tiliä ei ole siellä. ”Lisäksi meidät rokotettiin voidaksemme mennä ulos. Emme olleet sitä varten, sanoo nuori äiti. Luin jo eilen rokotteesta ja pahoittelin tehneeni sen. Nyt meidän on mentävä Trifouillis-les-oiesiin hakemaan apteekki ja tuhlaamme aikaa puistossa … ”

Yksi pariskunta ei tiedä

Trifouillista kutsutaan itse asiassa Le Plessis-Bellevilleiksi (Oise), ja siellä on apteekki, joka suorittaa antigeenitestit. Se on hyvä kymmenen minuuttia autolla, mutta keskiviikkoaamuna ylittäviä kävijöitä ei lannistettu. Aviopuoliso, jolla on terveyskortti, jotta hän pääsee puistoon, toinen sopii molempien sieraimien perusteelliseen vierailuun.

Parc Astérixissa, kuten Pariisin Disneylandissa (Seine-et-Marne) tai Puy-du-Foussa (Vendée), laboratorio toimii puiston sisäänkäynnillä. Mutta hän ei saanut omaisuutta keskiviikkona: tuskin kolmekymmentä ehdokasta testiin, laski 20 euroa asiakkaalle eikä Medicarelle.

Lue myös Kuinka monta rokotettua on Covid-19-potilaista Ranskassa?

La Mer de sable -jonossa on enemmän todisteita rokotuksista kuin negatiivisista testeistä. Puisto soveltuu pienille lapsille, joten suurin osa aikuisista on yli 35-vuotiaita vanhempia tai isovanhempia, joilla on ollut runsaasti aikaa rokotteen saamiseen. Aamulla kymmenkunta perhettä oli kohdannut vaikeuksia, 2500: sta kello 11 mennessä saapuneesta ihmisestä, kertoo sivuston tekninen johtaja Bruno Lemaire. Vain pari, “Kuka ei ollut tietoinen”, joka vastustaa rokotusta ja kieltäytyi testaamasta, pyysi korvausta. Toistaiseksi puisto kieltäytyy tekemästä sitä.

Sinulla on 49,19% tästä artikkelista. Loput on tarkoitettu vain tilaajille.

tästä lähteestä