August 4, 2021

Patrick Drahin uusi jättipotti Teadsin IPO: n myötä

Rahoitusmarkkinat ovat huolissaan SARS-CoV-2-varianttien leviämisestä, mutta Patrick Drahi hieroo kätensä. Hänen tekemänsä sijoitus Teadsiin, tähän kohdennetun mainonnan asiantuntijaan, jonka Altice osti vuonna 2017 285 miljoonalla eurolla, on enemmän kuin kannattavaa. Ex-start-up, jonka pääkonttori on Luxemburgissa, noteerataan pian New Yorkin pörssissä hintaan 18–21 dollaria (15,3–17,8 euroa) osakkeelta.

Lue myös Altice, Tietsin haltuunoton takana, kohdennetun mainonnan pyhä graali televisiossa

Kahden ranskalaisen, Pierre Chappazin ja Bertrand Quesadan, perustaman yrityksen arvo on 3,5–5 miljardia dollaria. Operaation tarkoitus: kerätä noin 750 miljoonaa dollaria noin 38,5 miljoonasta markkinoille saatetusta nimikkeestä. Teadsin omistajille tämä on jättipotti. Altice International, joka omistaa myös ryhmän portugalilaisen ja israelilaisen teletoiminnan ja jonka omistaa Patrick Drahi, kerää yksin 600–700 miljoonaa dollaria.

Altice pysyy hallinnassa

Ehkä tämä summa antaa hänelle mahdollisuuden lievittää 6 miljardin euron velkaa, joka edelleen painaa hänen harteillaan. Edelleen Teadsin, Pierre Chappazin hallituksessa, hän saa 31-36 miljoonaa dollaria. Nykyisen pomonsa Bertrand Quesadan osalta hän ansaitsee 11,4 – 13 miljoonaa dollaria. Todellinen romahdus kahdelle yrittäjälle, jotka olivat yhdistäneet kohtalonsa 2010-luvun alussa.

Tuolloin Pierre Chappaz, joka ilmoittautui luomalla Kelkoo-vertailukoneen vuonna 1999, myi Yahoolle 475 miljoonalla eurolla. vuonna 2004 kokeilee seikkailua blogeissa Overblogin ja Wikion kanssa. Bertrand Quesada, hän leikkasi hampaansa verkkomainonnassa Ebuzzingin kanssa. Avioliitto, joka saa Teadsin nimen vuonna 2014. Sen jälkeen yritys jatkaa kasvuaan yritysostojen ja varainhankinnan avulla. Kunnes tietyn maturiteetin.

Artikkeli varattu tilaajillemme Lue myös Altice ei sulje pois mahdollisuutta erota mainostoimistostaan ​​Teads

Vuonna 2020 Tiets, joka esittelee itsensä vaihtoehtona Googlelle ja Facebookille myymällä videotiloja mainostajille, tuotti 458 miljoonan euron liikevaihdon, mikä on vain 5,2%: n kasvu yhdessä vuodessa. Mutta kannattavuus hyppäsi: ebitda (vastaava bruttotuotot) oli 155 miljoonaa euroa (+ 90% kahdentoista kuukauden aikana). Listautumisesta huolimatta Altice on edelleen enemmän kuin master aluksella, ja sillä on melkein kaikki äänioikeudet. Patrick Drahi on myös asentanut sinne kaksi lastaan: Graziella Drahi, 28, ja David Drahi, 26, istuvat nyt hallituksessa.

http://www.magictouches.com/magic-tricks-videos/magpie/scripts/magpie_slashbox.php?rss_url=https://latestnewshere.xyz/feed

Hanki faktat