June 24, 2021

94-vuotias Tony Bennett kuvattiin vaimonsa kanssa paljastettuaan kärsivänsä Alzheimerin taudista

Hän on yksi musiikin suurista hahmoista. Crooner, joka saavutti menestyksen erityisen äänensä ansiosta ja joka ilahdutti yleisöään esimerkiksi “Sininen sametti“Y”Jätin sydämeni San Franciscossa ”. Hänen tyylinsä leimasi populaarimusiikki, balladit ja jazz.

Viime kuussa taiteilijan perhe kertoi, että 94-vuotias Bennett taistelu Alzheimerin tautia vastaan, muutama vuosi sitten havaittu tauti, mutta se ei tuottanut muutosta hänen legendaarisessa äänessään.

Tony Bennett vaimonsa kanssa nauttien aurinkoisesta iltapäivästä (Kuva: Felipe Ramales / SplashNews.com).

Laulajan vaimo ja poika paljastettiin viimeisimmässä numerossa AARP-lehti että Bennetillä todettiin peruuttamaton neurologinen häiriö vuonna 2016. Lehdessä kerrotaan mitä tapahtuuyhä harvinaisempia selkeyden ja tietoisuuden hetkiä ”“, kuten virasto on tarkentanut AP.

Tällä viikolla Tony Bennett nähtiin julkisesti ilmoitettuaan vuosia kestäneen taistelunsa tautia vastaan. Musiikkilegenda nähtiin vaimonsa seurassa Susan Crow, 54, nauttien rauhallisesta kävelystä ikonin läpi Keskuspuisto New Yorkista.

Laulaja kävelee vaimonsa avustamana (Kuva: Felipe Ramales / SplashNews.com).

Laulaja tervehti joitain ihmisiä, jotka tunnistivat hänet hymyillen. Auringonottamisen jälkeen puiston penkillä pari palasi kotiin.

Vaikka hänet diagnosoitiin neljä vuotta sitten, hieman yli kuukausi sitten, hänen sukulaisensa sanoivat, että Tony alkoi näyttää joitain merkkejä vuonna 2018, kun hän alkoi äänittää albuminsa jatkoa Poski poskea vasten (2014) kanssa Lady Gaga, joka julkaistaan ​​lähiviikkoina.

Bennett jatkaa harjoitellaan kahdesti viikossa, kuten neurologi ehdotti, mutta perhe ei sanonut esiintyykö hän uuden albumin livenä. Koska se ilmeni, on vaikea toteuttaa kampanja heidän uusille kappaleilleen.

Hänen kolmas vaimonsa Susan kertoi julkaisulle: ‘Hänessä on monia asioita, joita kaipaan. Koska hän ei ole enää vanha Tony. Mutta kun hän laulaa, hän on vanha Tony. ‘

New Yorkin Lenox Hill -sairaalan neurologi vahvisti diagnoosin neljä vuotta sitten. Tähden lääkäri Gayatri Devi sanoi: ‘Hän tekee niin monia asioita, 94-vuotiaana, jota monet dementiaa sairastavat ihmiset eivät voi tehdä. Se on todellakin toivon symboli henkilölle, jolla on kognitiivinen häiriö. ‘

Toistaiseksi laulaja on esittänyt joitain taudin oireita, mukaan lukien desorientaatio, raivot, masennus ja irtautuminen todellisuudesta.

Tony Bennett kiittää ihmisiä heidän kiintymyksestään (Kuva: Felipe Ramales / SplashNews.com).

Taiteilija kutsui Anthony Dominick Benedetto- nousi esiin 1950-luvulla ja nousi uudelleen 1990-luvulla, saamassa suosiota nuorten yleisöjen keskuudessa osittain esiintymisestä MTV irrotettu. Hän jatkoi nauhoittamista ja kiertueita jatkuvasti.

Hänen vuoden 2014 yhteistyönsä Lady Gaga, Tony Bennett & Lady Gaga: poski poskelle, debytoi ykkösenä suosituimmuusluokassa Mainostaulu. Albumi pysyi Paras perinteinen laulu-pop-albumi -palkintovuoden 2015 Grammy-palkinnoista, antaen Tonylle 18. ja Gagalle kuudennen palkinnon. Arvostettua teosta myytiin yli 750 tuhatta kappaletta vain Yhdysvalloissa.

Muutama vuosi sitten pophahmo isännöi mestarikurssia Bennettin tunnetussa koulussa. Laulaja perusti sen vuonna 2001 kotikaupungissaan Astoriassa Queensissä.

Opiskelijat saivat nauttia hyvin erityisestä hetkestä. Taiteilija ja Gaga puhuivat eri aiheista, kuten jazzista, luovuudesta ja muista aiheista. He vastasivat myös 700 osanottajan kysymyksiin.

Kaksi lauloi klassisia amerikkalaisia ​​kappaleita, kuten “Sinun itsesi ajatus ” tai Cole Porterin “Joka kerta kun sanomme hyvästit”. Voit myös nauttia “En voi antaa sinulle muuta kuin rakkautta”, plus teema Poski poskea vasten.

.

Ota selvää täältä