June 22, 2021

Aaron Rodgers on edelleen Green Bay Packersin prioriteetti

Jos Packers käy kauppaa Rodgereillä kesäkuun ensimmäisen päivän jälkeen, he ansaitsevat yli 22 miljoonaa dollaria korkitilaa.

VIHREÄ BAY, viisas. – El Green Bay Packersin presidentti Mark Murphy totesi, että joukkue on sitoutunut puolustaja Aaron Rodgersiin jotain enempää kuin ensi kaudella.

Mikään tällä ei voi olla merkitystä, jos Aaron Rodgers seuraa sitä, mitä hän on sanonut joillekin organisaatiossa ja sen ulkopuolella: että hän ei palaa Packersiin, kuten hän ilmoitti torstaina. Adam Schefter alkaen ESPN.

Packersin pääjohtaja Brian Gutekunst mainitsi aiemmin, että Rodgers olisi joukkueen pelinrakentaja “lähitulevaisuudessa”. Valmentaja Matt LaFleur ei ole puhunut toimittajille maaliskuun jälkeen, mutta hänen odotetaan tekevän niin NFL-luonnoksen lopussa lauantaina.

“Torstai oli ehdottomasti päivä, joka oli täynnä tavallista enemmän juonittelua”, Murphy kirjoitti sarakkeeseen, joka julkaistiin lauantaina joukkueen verkkosivustolla. ”Päivä alkoi raportilla, että Aaron Rodgers on järkyttynyt Packersista eikä halua palata joukkueeseen. Kun tällainen raportti sisältää hallitsevan MVP: n, se on tietysti hieno tarina, ja se hallitsi urheilu-uutisia suurimman osan päivästä. ” .

”Tätä asiaa olemme käsitelleet useita kuukausia. Brian Gutekunst, Matt LaFleur ja minä olemme lentäneet useita kertoja tapaamaan Aaronia. Olemme hyvin tietoisia Aaronin huolenaiheista ja olemme työskennelleet hänen (ja hänen agenttinsa Dave Dunnin) kanssa niiden ratkaisemiseksi. Olemme edelleen sitoutuneita Aaroniin vuonna 2021 ja sen jälkeen. “

Gutekunst sanoi torstaina, ettei hän vaihda Rodgersia, ja pyysi kärsivällisyyttä.

“Olemme työskennelleet jonkin aikaa ja luulen, että se voi viedä jonkin aikaa.”Gutekunst sanoi tunteja Schefterin raportin jälkeen. “Mutta hän on kaveri, joka tekee tämän työn. Hän antaa meille parhaat mahdollisuudet voittaa, ja aiomme pyrkiä siihen. “

Rodgersin läheisten lähteiden mukaan mikään ei kuitenkaan ole muuttunut hänen puolestaan ​​torstain raportin jälkeen.

Murphy kehui Rodgersia Packersin ”todellisena johtajana”.

“Suhde, jonka Aaron on luonut Mattin ja muiden hyökkäävien valmentajien kanssa, on tuonut meidät Super Bowlin partaalle kaksi vuotta peräkkäin”, Murphy kirjoitti. “Odotamme innolla kilpailua uudesta Super Bowl -mestaruudesta Aaronin kanssa johtajana.”

Rodgersilla on sopimus Packersin kanssa kauden 2023 kautta, ja peruspalkka on 14,7 miljoonaa dollaria vuonna 2021. Hänellä oli maaliskuussa maksettava 6,8 miljoonan dollarin henkilöstöbonus, joka “myönnettiin aikataulun mukaan”, lähde kertoi tuolloin. Rodgersin tulisi osallistua suureen osaan offseason-ohjelmasta ansaitakseen 500 000 dollarin koulutusbonuksen, ja lähteiden mukaan hän ei ole toistaiseksi osallistunut ensimmäiseen osaan, joka on ollut virtuaalinen.

Kesäkuu voi olla kriittinen kohta prosessin etenemisessä. Se tapahtuu, kun Packersilla on ainoa pakollinen offseason-tapahtuma: kolmen päivän minicamp. Jos Rodgers ei ole läsnä, hänelle määrätään sakkoja. Sama pätee, jos hän ei ilmesty harjoitusleirille heinäkuun lopun jälkeen.

1. kesäkuuta on merkittävä myös palkkakattojen kannalta. Jos Packers käy kauppaa Rodgereillä kyseisen päivämäärän jälkeen, he ansaitsevat yli 22 miljoonaa dollaria korkkitilaa. Näin tekeminen ennen kyseistä päivämäärää toisi heille vain 5646 miljoonaa dollaria säästöjä.

Rodgersin onnettomuus johtuu Packersin päätöksestä käydä kauppaa ja valita puolustaja Jordan Love, mutta ei yksin. viime vuoden luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. Valinta oli Gutekunstin päätösMutta Packersin rakenteen vuoksi Murphy, joka on Gutekunstin pomo, olisi voinut vetoa valinnan, jos hän ajatteli, että se ei ollut organisaation etu.

LaFleur on vaikeassa asemassa, koska hänen tehtävänsä on voittaa nyt, ja hän ja hänen valmentajakuntansa uskovat edelleen, että Rodgers antaa heille parhaat mahdollisuudet. Heidän on myös kehitettävä Rakkautta, joka oli viimeinen kausi kolmas pelikenttä ja jonka odotettiin olevan paras varmuuskopio tänä vuonna sen jälkeen, kun Packers antoi Tim Boylen mennä Detroit Lionsiin vapaasti.

Rodgers ei ole puhunut julkisesti tilanteesta ilmestymisen jälkeen “Pat McAfee Show” melkein kuukausi sitten, kun hän sanoi, että hänen tulevaisuutensa on epävarma.

.

Valitse tästä