June 24, 2021

Devo lanseeraa virtuaalikaupan suojavaipoilla Covid-19: tä vastaan

Naamio on pakollinen tuote. Olemme tienneet tämän Covid-19: n ja sen yhtyeen saapumisen jälkeen uusi aalto, Devo, että tämä viikko aloitti sen virtuaalikauppa tietyllä esineellä: hänen ikoninen punainen kypäränsä, joka on kiinnitetty tarranauhalla muoviseen kasvosuojaimeen.

Energy Dome, jolla tunnetaan punaiset tyypilliset hatut englanniksi että bändin jäsenet miehittivät heidän suorat esitykset ja videoleikkeet, on suunnitellut Devon laulaja, Mark Mothersbaugh, y Jerry Casale.

«Suunnittelemme ne vaikutuksesta Saksalainen Bauhaus-liike geometriseen muotoon ja atsteekkien temppeleihin. Pidimme vain ulkoasusta. Se näytti hyvältä, eikä se näyttänyt miltä tahansa muulta bändiltä siellä. Näytimme Lego-leluilta tai jotain sellaista, kun meillä oli niitä peas, ja se oli positiivinen asia ”, hän sanoi yhdessä vaiheessa. Mothersbaugh selittää suunnittelua.

Mistä kilpi koostuu ja kuinka paljon se maksaa?

«Kupu on kiinteä ja kiinnitetty muovisuojus on kirkas!mutta se mitä et näe, saa sinut! ”Sanoo Devo Energy Dome PPE -sarjan tuotekuvaus osoitteessa www.clubdevo.com.

Pysy turvassa näkymättömiltä hiukkasilta ja ei-toivotuilta kehonesteiltä tämän päänsuojapakkauksen avulla. Kilpi kiinnittyy Energy Domeen tarranauhan kautta. Se on yksinkertaista ja turvallista! ”Selitetään myös tuotekuvauksessa.

Hitin omistavan bändin pakki “Piiskaa sitä” kustannus 49,98 dollaria.

Kasvosuojusten lisäksi Devo myy myös kahden tyyppisiä naamioita: kolmikerroksinen puuvilla, jossa Energy Dome -symboli (U $ 20) ja naamio Duty Now (90 dollaria, sisältää naamiot).

Niille, joilla on jo Power Dome (31,98 dollaria) kotona vain suojakilpi ryhmän kannella «Duty Now for the Future »on ostettavissa (19,98 dollaria).

Minun täytyy 2

Se voi kiinnostaa sinua: Näin maailman viimeinen menestysblogi toimii pandemian aikana

lisätietoja