June 22, 2021

Eve Hewson, Bonon (U2) tytär, pyyhkäisee uuden ja hämmentävän sarjan ‘Silmiensä takana’

Helmikuun puolivälissä minisarjatHänen silmänsä takana. Tämä tuotanto on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa yksi foorumin hetken katsotuimmista fiktioista.

Sarja on a trilleri psykologinen ja varmasti hämmentävä Sarah Pinborough’n samannimisen romaanin perusteella yksi sen päähenkilöistä on onnistunut vangitsemaan kaikki silmät: Eve Hewson. Tällainen on ollut huhu, että kaikki osoittavat, että Adelelle elämän antavan irlantilaisen näyttelijän kultaisin hetki on tulossa tämän sarjan ansiosta, kertoo espanjalainen Hola-lehti.

Vaikka hän luultavasti tietää jo hyvin, mitä tarkoittaa elää ammatillisella menestyksellä ensimmäisenä sitä mieltä hänen isänsä on, ei mitään enempää eikä vähempää muusikko Bono, myyttisen rock-yhtyeen U2 johtaja.

Vanhempien vastustuksesta huolimatta tämä 29-vuotias oli aina hyvin selvää, että hän halusi omistautua show-liiketoimintaan ja vaikka Silmiesi takana Se on merkinnyt harppausta kansainvälisellä tasolla hänen urallaan, Eve Hewson voi ylpeillä omistavansa otsikoita kuten “Vakoojien silta “, Steven Spielberg, missä tehty Tom Hanksin tyttärestä, on päässyt Lady Marianin rooliin yhdessä Robin Hoodin viimeisimmistä versioista tai osallistunutValaisimet “, sarja HBO: lle.

Mutta epäilemättä Silmiesi takana näyttää hyvältä mahdollisuudelta toinen Bonon neljästä lapsesta yhdessä aktivisti Ali Stewartin kanssa. Johtava rooli, jossa siitä on jo tullut yksi suoratoistoalustan hetkellisistä sarjoista.

Mistä ‘Hänen silmänsä takana’ on kyse?

Hänen silmänsä takana kertoo Adeleen (Eve Hewson) ja Davidin (Tom Bateman) avioliitosta psykiatri, joka aloittaa suhde uuden sihteerinsä Louisen (Simona Brown) kanssa.

Rakkauskolmio, joka monimutkaistuu, kun Louise alkaa myös solmia läheinen ystävyys Adelen kanssa ja hänestä tulee hänen luottamuksensa siihen pisteeseen asti, että joskus hän joutuu keskelle salaperäisintä ja häiritsevintä avioliittoa.

Tarina, joka kykenee sekoittamaan todellisuuden ja fiktion psykologisen trillerin sävyjen avulla, jossa unelmien maailma on hyvin läsnä.

Mitä tulee toiseen kauteen, sen luojat eivät ole tällä hetkellä vakuuttaneet mitään ja vaikka onkin totta, että historia antaisi mahdollisuuden jatkaa, on monia kritiikkiä ratkaisi historian Silmiesi takana kuuden luvun kanssa jotka ovat tällä hetkellä Netflixissä.

Itse asiassa kirjan kirjoittaja itse vastasi brittiläiselle tiedotusvälineelle Express toisen osan mahdollisuudesta: “Ei niin pitkälle kuin tiedän. Olisi mielenkiintoista nähdä, mihin ne vievät, koska se on melko lähellä loppua. Mutta jos teet sen oikein, et koskaan tiedä. “

artikkelin lähde