June 22, 2021

Frank Sinatra ja hänen suhteensa Luis Migueliin tosielämässä

Nimi Frank Sinatra se on kirjoitettu kultaisilla kirjaimilla musiikkimaailmassa. Ja se ei ole vähempää, koska hänen ainutlaatuinen äänensä ja näyttelijätaidonsa saivat hänet harkitsemaan yksi 1900-luvun tärkeimmistä hahmoista. Epäilemättä tämän suuruisten hahmojen nimeäminen tarkoittaa matkaa ajassa taaksepäin ja muistaa vuosikymmeniä 40-60-luvuilta (80-luvut mukaan lukien), joissa osumia kuten ‘Strangers in The Night’ (1966) tai ‘Something Stupid’ ( 1967) kuulosti radion ja jukeboksin rytmillä kaunistaakseen kaikki ympäristöt pehmeällä harmonialla ja erittäin melodisella äänellä.

Kuitenkin nykypäivänä, jota musiikki hallitsee suoratoisto Mietimme, miksi keskustelu on palannut tähän musiikkikuvakkeeseen, ja vastaus on niin yksinkertainen, että jaamme sen kahteen osaan. Ensinnäkin jotkut klassikot eivät koskaan mene tyylistä, ja niiden ääni, karisma ja kyky Frank Sinatra on kanssamme vuosikymmenestä toiseen vuosikymmenestä toiseen radiosta kouristelu, käymällä läpi kasetteja ja CD-levyjä. Ja toinen ja enemmän ajallisuutta vastaava, hänen duettonsa virkistys Luis Miguel, vuonna 1994, Luis Miguelille, sen kauden 2 sarja.

Todennäköisesti sarjan eniten faneja tietää, että tuotanto Netflix on erityispiirteenä, että jokainen esityksistä, konserteista tai live-esityksistä luodaan uudelleenAurinko“. Viña del Marissa järjestetyn konsertin, musiikkivideoiden, mainosten ja jopa tiettyjen televisio-esiintymisten jälkeen sarja on hämmästyttänyt meitä siitä, miten se käsittelee asioita, jotka olemme jo nähneet julkisessa elämässä. Meksikolainen laulaja. Uusin uudessa luvussaan vierailu Frank Sinatra olla osa heidän duettoalbumiaan. Mutta jos amerikkalaisen laulajan nimi ei vieläkään tunnu sinulle tutulta, me selvitämme kaikki epäilyt hänestä ja hänen yhteistyöstään El Sol de Méxicon kanssa.

Kuka on Frank Sinatra?

Tähän kysymykseen vastaaminen on harvinaista. Nykypäivänä, jossa pääsy vanhoihin tietueisiin tai äänitteisiin on melkein oletuksena, Olemme yllättyneitä siitä, että on vielä ihmisiä, jotka eivät edelleenkään tiedä yhden ihmiskunnan historian parhaista laulajista. Jokainen sukupolvesta X vastaisi epäilemättä laulajan koko elämää, jonka suosiota verrataan vain sellaisiin lukuihin Elvis Presley, Beatles O Michael Jackson. Mutta jos olet tietämätön henkilö tai et yksinkertaisesti ole intohimoinen musiikkimaailmaan ja sen historiaan yleensä, vastaamme sinulle, kuka tämä myyttinen laulaja oli.

Syntynyt 12. joulukuuta 1915 Hobokenissa New Jerseyssä Francis Albert Sinatra, joka tunnetaan paremmin taiteellisessa maailmassa nimellä Frank Sinatra, oli yksi suosituimmista laulajista maailmanlaajuisesti. Ainoa italialaisten maahanmuuttajien avioliitto syntyi yksinkertaisesta alkuperästä, kun hän oli vaikuttavan syntymänsä jälkeen vahingoittanut kasvojaan ja niskaansa, ja hän meni nyrkkeilyyn nuorena, isältä peritty harrastus ja 16-vuotiaana hän päätti jättää koulun omistautuakseen täysin musiikille, mikä päätti hänen suhteensa vanhempiinsa ja jätti hänet kodittomaksi.

Vaeltaminen New Yorkin kaduilla ja laulaminen yökerhoissa, tunnetaan nyt nimelläÄäni‘, hänestä tuli Tommy Dorsey -yhtyeen laulaja aikakaudella, jolloin jazz hallitsi musiikkimaailmaa. Hänen suosionsa nousi kuin vaahto, ja sen myötä hän päätti lähteä elokuvamaailmaan. Huolimatta toisen maailmansodan epävarmuuden hallitsemasta ajasta, menestys Rovaniemen näytöillä Frank Sinatra Se oli niin, että hänen kanssaan ensimmäinen murrosikäisten seuraaja soitti Sinatra Swooners (kyllä, ennen uskovat, nopeita O ohjaajat jopa syntyneet) ja jopa akatemia sai hänet palkinnoksi roolistaanTäältä ikuisuuteen“.

Frank Sinatra ja Ava Gardner heidän häät.

© Getty Images

Hänen ainutlaatuinen baritoniksi luokiteltu äänensä katapultoi hänet maineen kärkeen repertuaarilla, joka perustui Yhdysvaltojen suosituimpien säveltäjien teoksiin, jakamalla liiton Jimmy Van Heusenin, Sammy Cahnin ja Cole Porterin kappaleiden välillä. Epäilemättä hänen vaikuttava kantansa ja vertailut musiikillisiin neroihin sekä suhde Italian mafiaan Yhdysvalloissa; auttoi muodostamaan myytin Frank Sinatra, ja hänen romanssi (ja tuleva avioliitto) kanssa Ava Gardner, näyttelijä, jota laulaja itse kutsui “maailman kauneimmaksi eläimeksi”; Hänestä tuli merkittävä hahmo, ihailtu ja luokiteltu lopulta ‘saavuttamattomaksi’.

Myyttiset sävellykset, kuten ‘New York, New York’, ‘Tule ja lennä kanssani’, “Strangers in the Night”, “My Way” tai “Something Stupid” ansaitsivat hänet paitsi tunnustettavaksi kymmenellä Grammy-palkinnolla, myös luetteloitavaksi yhtenä musiikin historian suurimmista. Lopuksi menestyksen ja epäkeskisyyden täynnä olevan elämän jälkeen Frank Sinatra hän kuoli vuonna 1998 82-vuotiaana sydänkohtaukseen, jättäen perinnön, jota oli käytännössä mahdotonta saavuttaa ja joka kannattaa muistaa uudestaan ​​ja uudestaan.

Kuka on Frank Sinatra Luis Miguel La Serie -lehdessä?

Julian Sedgwick tulkitsee Frank Sinatran.

© Netflix

Vuonna 1994 ilmestyi Duets-albumin toinen painos, jolla Frank Sinatra Hän yritti luoda uudelleen merkittävimmät menestyksensä yhdessä tämän vuosikymmenen vakiintuneiden julkkisten kanssa. Paraatin jälkeen ensimmäisen painoksen luvut Barbara Streisand, Gloria Estefan O Tony Bennett, albumin toinen osa avasi mahdollisuuden ilmoittaa Latinalaisen Amerikan lahjakkuus ja kuka parempi kuin hetken tähti: Luis Miguel.

Ulkomuoto Luis Miguel koe-esiintymiseen New Yorkin baarissa omistaa Frank Sinatra, laulamalla laulu ‘Te Extraño’, oli yksi sarjan upeista hetkistä. Luonne Frank Sinatra, soitti britit Julian Sedgwick, joka tunnetaan esiintymisestään meksikolaisissa elokuvissa, kuten Frida, Cantinflas tai Joan Sebastianin bioseries; luo tämän kohtauksen, jossa El Sol osoittaa kykynsä tehdä yhdestä parhaista laulajista, jotka tämä maailma on nähnyt äänellään. Tällaisen kohtauksen näkeminen tietysti herättää kysymyksen, tapahtuiko se todella näin todellisessa elämässä?

Kuinka Frank Sinatra ja Luis Miguel tapasivat tosielämässä?

Ei ole vielä kovin selvää, onko Netflix-sarjan kertomat tapahtumat luotu uudestaan. On kuitenkin varmaa, että tämä Luis Miguelin vierailu New Yorkiin laulamaan hänelle baarissa voi olla osa sarjan viehätystä. Todellisuudessa molemmat laulajat tapasivat vuonna 1995, missäAurinko‘oli osa vieraita kunnioituksesta Frank Sinatra 80-vuotisjuhlan kunniaksi. Lasketaan a Luis Miguel laulaa “New York, New York” takana Tony Bennett ja yhdessä kykyjen kanssa Bruce Spingsteen, Bono, Natalie Cole O Robert Redford.

Samassa seremoniassa Luis Miguel oli osa yhtä näytelmää, jossa meksikolainen laulaja lauloi epäjumalalleen versionsaTule ja lennä kanssani“, joka esitellessään käytti tilaisuutta julistaa” Olen varttunut kuuntelemalla kaikkia Frank Sinatran kappaleita … luulen oppinut englantia hänen kappaleidensa kautta “. Jätetään meille yksi uran upeimmista hetkistä Luis Miguel, joka on ikuistettu duetin avulla niiden välillä, jotka ovat todennäköisesti kaksi maailman rakastetuinta ja epäjumalaisinta laulajaa.

verkko