June 22, 2021

Frank Sinatran johtaja nauraa huhuille, että edesmennyt laulaja on Ronan Farrow’n isä

Instagram / IF / Ivan Nikolov

Uudessa muistelmissaan “Sinatra ja minä: Pikku tunteina” Tony Obedesano väittää, että kolostomipussi ja hektinen aikataulu estivät “My Way” -hittiä tekemästä suhdetta entisen vaimonsa Mia Farrow’n kanssa.

Jääkaupat – Yksi Frank SinatraHänen lähimmät ystävänsä ovat pilkanneet spekulaatiota, jonka mukaan Ol ‘Blue Eyes on Ronan Farrow’n biologinen isä.

”My Way” entinen vaimo, Mia Farrow, ehdotti aiemmin, että legendaarinen laulaja voisi “todennäköisesti” olla hänen toimittajapoikansa biologinen isä, mutta Tony Obedesano, joka toimi myös laulajan managerina, vaati, että teoria oli melkein mahdotonta.

Oteina uudesta muistelmastaan ​​”Sinatra ja minä: Pikku tunteina”, jonka People-lehti julkaisi, hän kirjoitti: “On ollut paljon juoruja mahdollisuudesta, että Frank on Ronanin biologinen isä. Huhut uskovat voivani hidastaa. ”

Tony selitti, että entinen pariskunta pysyi ystävinä kauan kahden vuoden avioliiton päättymisen jälkeen ja jopa perusti pariskunnalle salaisen kokouksen New Yorkin Waldorf Astoria -hotelliin, kun Mialla oli vaikeuksia suhteessaan häneen. Woody Allen.

Hän muistelee: “Kun hänellä oli vaikeuksia Woodyn kanssa, hän etsi etenevää helpotusta ja se oli kuin kaksi vanhaa ystävää saisivat hänet kiinni. Hän oli yllättynyt ja hän oli siellä tukemassa häntä. ”

Tony vaati myös, että hänen ystävänsä terveysongelmat olisivat tehneet melkein mahdottomaksi olla Ronanin isä, koska hänen oli “käytettävä kolostomipussia, kunnes hän toipui täydellisesti” divertikuliittileikkauksesta vuoden 1986 lopulla, ja hän ehdotti myös, että laulajan kiireinen aikataulu aiheutti hänelle työmatkan. Ei kovin samanlainen.

Hän lisäsi: “On olemassa vain kaksi tapaa, jolla Frank voi syntyä Ronanina, ja molemmat ovat naurettavia.” Mia otti salaisen matkan päästä eroon Frankista Kalifornian kodissaan [his fourth wife] Barbara Gift tai Frank, jolla oli aina romanttinen kolostomipussi, teki nopean matkan Connecticutiin Atlantic Cityn näyttelyidensä välillä. ”

Kirjoittaja vaati, että hänen luonteestaan ​​olisi ollut poissuljettua, jos Frank sivuutti vastuunsa, jos hän olisi ollut Ronanin isä. “Jos Ronan olisi ollut Frankin poika”, hän sanoi, “Frank olisi tunnustanut hänelle.”

Ronan itse kuvasi syytöksiä ”naurettaviksi” ja sanoi: ”Arvostan kuinka hauskaa se on. Tarkoitan, että se on naurettava tilanne. Se ei kuitenkaan häiritse minua pohjimmiltaan, koska se on ollut ulkona julkisesti ja yksityisesti ”. pitkään aikaan.”

seuraava artikkeli