June 22, 2021

George Clooney, viimeisin Hollywoodin sydäntappaja?

Karismaattinen George Clooney täyttää 60 vuotta.

“Syrianan” johtava näyttelijä täyttää 60 vuotta ja yhdistää työnsä kameroiden edessä ja takana aktivistiseen puoleensa unohtamatta kuitenkaan perhettään.

Kun elokuvan huippuosaamisen poikamies George Clooney, joka tunnetaan työstään Syriana- tai Ocean-saagassa, täyttää 60 vuotta ja hänellä on melkein kolmekymmentä vuotta kuuluisuutta.
Näytön edessä ja takana tekemänsä työn lisäksi näyttelijä on ryhtynyt puolustamaan eri syitä ja on kahden lapsen isä yhdessä kansainväliseen oikeuteen ja ihmisoikeuksiin erikoistuneen lakimiehen Amal Alamuddinin kanssa.
PERHE VALOKUVOJEN VÄLILLÄ.

George Timothy Clooney syntyi Kentuckyssa Yhdysvalloissa 6. toukokuuta 1961. Näyttelijä ei ollut ensimmäinen perheenjäsenensä omistautunut show-liiketoimintaan. Hänen isänsä Nick Clooney työskenteli toimittajana ja televisio-juontajana. Hänen tätinsä, Rosemary Clooney, oli tunnettu laulaja ja näyttelijä.
“Olimme kuuluisia, olimme aina tuon lasin alla”, näyttelijä kertoi The Hollywood Reporterille vuonna 2012. “Näen Rosemaryn kanssa kuinka huonosti hänen uransa saattoi mennä taloudellisesti, kaikki takaiskut ja sitten paluu, ja ymmärsin myös sen versio elämästä julkisuudessa niin kauan. Luultavasti ketään ei ollut paremmin valmistautunut maineeseen kuin minä ”, hän kertoi myös haastattelussa.
Toisinaan näyttelijän äiti Nina ilmestyi näyttelyynsä kesällä, ja kun heillä ei ollut varaa lastenhoitajaan huolehtimaan pienestä Georgeista ja hänen sisarestaan, koko perhe heräsi aikaisin ja meni studioon Esquire julkaistiin vuonna 2014.
Clooney itse otti ensimmäiset askeleensa sen kanssa. “Kaikki tämä kuulostaa hyvin lumoavalta”, hän kertoi myyntipisteelle, “mutta 1970-luvun alussa isäni ansaitsi 9 000 dollaria vuodessa.” Isän ura vei heidät eri paikkoihin, eikä vakaa tulo aina seurannut heitä.
Hänen täti Rosemary puolestaan ​​oli lähempänä Beverly Hillsin valoja ja viehätystä. Hänen ensimmäinen aviomiehensä, José Ferrer, voitti Oscarin esityksestään Cyrano de Bergerac -elokuvassa, ja he asuivat tähtien asuinpaikassa. ”James Stewart asui korttelissa. En ollut koskaan nähnyt mitään sellaista. Se oli maagista ”, näyttelijä muistutti Esquirea.
Clooneyn urapyrkimykset, ainakin alun perin, olivat kaukana valokeilassa. Lapsena hän halusi olla baseball-pelaaja, hän jopa kokeili Cincinnati Redsin palveluksessa vuotta ennen täysi-ikäisyyttään, mutta hän päätyi opiskelemaan televisiojournalismia Pohjois-Kentuckyn yliopistossa.
Clooney keskeytti koulun ennen sen valmistumista ja suuntasi Los Angelesiin 21-vuotiaana. ”Kun päätin muuttaa LA: han yrittää olla näyttelijä, isäni kaatui minulle. Muistan hänen sanoneen ‘luoput koulutuksestasi!’ ”Hän kertoi The Guardianille.

Amerikkalainen näyttelijä George Clooney täyttää 60 vuotta 6. toukokuuta.

EL-LÄÄKÄRI KERRO ROSSIA.
Kaksi ensimmäistä vuotta kului ilman suurta edistystä, mutta vuonna 1984 hän sai ensimmäisen tärkeän roolinsa komediasarjasta “ER”, jota seurasivat muut “Elämän tosiasiat” tai “Roseanne”.
Vuonna 1994 hän pääsi rooliin, joka merkitsi käännekohtaa hänen urallaan, tohtori Doug Rossin NBC-sarjassa ”ER”. “Kiitospäivä, kävelin New Yorkin läpi ystäväni Benin kanssa ja kaveri sanoo” Hei, George! ” He olivat tunnistaneet minut aiemmin, mutta aina hahmoni nimen perusteella. Mutta kaveri tiesi nimeni. Muistan, että Benny katsoi minua ja sanoi: ‘Sinusta tuli juuri kuuluisa. Ja sanoin itselleni: ‘Sain kuuluisaksi!’ Se oli jännittävää ”, Clooney kertoi Esquirelle.
Elokuvassa näyttelijä esiintyi julisteissa, kuten “From Dusk Till Dawn”, 1996, “The Peacemaker”, 1997. Myös kritisoiduissa “Batman and Robin”, samana vuonna. “Olen oppinut, että jos sinua tullaan vastaamaan elokuvasta sen sijaan, että olisit vain näyttelijä siinä, sinun on parasta valita parempia elokuvia”, hän kertoi The Guardianille viime vuonna.
Clooney laskee elokuvaelokuvassaan nimillä “Voi, veli, missä sinä olet”, Coen-veljistä, vuonna 2000; ”Ocean’s Eleven”, vuonna 2001, ja ”Confessions of a Dangerous Mind”, vuonna 2002.
Vuonna 2006 Clooney sai Oscarin parhaasta naisnäyttelijästä roolistaan ​​CIA: n agenttina Syrianassa. Samassa versiossa hänet nimitettiin parhaaksi ohjaajaksi ja parhaaksi alkuperäiseksi käsikirjoitukseksi teokselle ”Hyvää yötä ja hyvää onnea”.
Oscaria seurasi elokuvia, kuten “Michael Clayton” vuodesta 2007; ”Polta lukemisen jälkeen”, vuonna 2008; “Miehet, jotka tuijottavat vuohia”, 2009; “The Descendants”, vuodelta 2011 tai “Gravity”, vuodelta 2013. Hänen tähänastinen uusin teoksensa on “The Midnight Sky”, jonka hän ohjasi ja näytteli sekä kantaesitti vuonna 2020 Netflix-alustalla.
RAKKAUS JA FILANTROPIA.

Los Angelesissa 5. maaliskuuta 2006 päivätty kuva George Clooneysta saatuaan Oscar-kategorian ”” Paras naispuolinen näyttelijä ”” hänen työstään elokuvassa ”” Syriana ”78. vuotuisessa palkintojenjakotilaisuudessa. Oscars pidettiin Hollywoodissa, Kaliforniassa (USA).

Näyttötyönsä lisäksi Clooney tunnetaan aktiivisuudestaan. ”Kasvoin sukupolvessa, jossa kaikki, joista välitimme, murhattiin Martin Luther Kingistä Bobbyn ja Jack Kennedyn, Malcolm X: n ja Medgar Eversin kanssa. Ja kaikki nämä tärkeät asiat tapahtuivat, naisten oikeudet, kansalaisoikeudet ja Vietnamin vastainen liike. [protestas contra la guerra]”Näyttelijä kommentoi People-lehteä vuonna 2020.
Viime vuonna hän lahjoitti vaimonsa Alamuddinin kanssa 500 000 dollaria Equal Justice Initiative -aloitteelle George Floydin murhan jälkeen ja osoitti miljoonan dollarin covid-19: n torjunnalle Beirutissa tapahtuneen räjähdyksen jälkeen. Libanon.
Pari perusti vuonna 2016 Clooney Foundation for Justice -järjestön, joka puolustaa oikeudenmukaisuutta ottamalla vastuun ihmisoikeusrikkomuksista ympäri maailmaa.
Näyttelijän sukunimen hankkineet Clooney ja Alamuddin tapasivat heinäkuussa 2013 Comon kaupungissa Italiassa. “Luulin hänen olevan kaunis ja ajattelin, että hän oli hauska ja ilmeisesti älykäs”, hän kertoi The Hollywood Reporterille vuonna 2017. “En tiedä. Hän luultavasti ajatteli olevani vanhempi ”, hän vastasi kysymykseen, ajatteliko hän samaa.

Näyttelijä George Clooney poseeraa 7. toukokuuta 2019 saapuessaan elokuvan “Trap-22” ensi-iltaan IMAX: iin Hollywoodiin, Los Angelesiin, Yhdysvaltoihin.

Näyttelijä lisäsi, että heillä oli yhteys, että he vaihtivat sähköposteja ja puhuivat kaikesta, mitä toistensa elämässä tapahtui, ja että jonkin ajan kuluttua kävi selväksi, että oli enemmän kuin vain ystävyys.
Syyskuussa 2014 pariskunta meni naimisiin Venetsiassa, Italiassa. Kolme vuotta myöhemmin hänen kaksosensa Ella ja Alexander syntyivät.
”Emme koskaan suunnitelleet sitä. Me puhumme siitä vasta naimisiin, mikä on hauskaa ”, näyttelijä sanoi.
“Ja sitten häät, Amal ja minä puhuimme ja tunsimme, että meillä oli molemmille suuri onni ja että meidän pitäisi jakaa onnemme, joka meillä on”, Clooney sanoi.
Kirjoittanut Manuel Noriega.
EFE / RAPORTIT

Kommentit

Kommentit

valitse sivusto