June 22, 2021

George Michael ja hänen sisarensa Melanie, veljellinen suhde, joka on täynnä poissaolojen haavoja Ihmiset

25. joulukuuta on George Michaelin perheen surun päivämäärä. Jouluna 2016 suurimpien hittien laulaja kuten Vapaus! Hän kuoli sydämen vajaatoimintaan 53-vuotiaana ja, kuten kuukausia myöhemmin tiedettiin, luonnollisesti. Mutta täsmälleen kolme vuotta myöhemmin hänen lähin sisarensa, Melanie Panayiotou, kuoli 59-vuotiaana. Alusta lähtien hänen kuolemaansa ei kohdeltu epäilyttävää. Nyt päiväkirja Peili on paljastanut syyn: diabeettinen ketoasidoosi, sairaus, joka johtuu insuliinin puutteesta.

Ensimmäisinä hetkinä perheen läheiset ystävät katsoivat, että hänen kuolemansa johtui siitä, että veljensä menetys tuhosi hänet, koska hän oli hyvin lähellä häntä. Lähde paljastettiin brittiläiselle sanomalehdelle Aurinko: ”Hän asui syrjäisenä ja meni vain kampaajaan [en la que trabajaba] ja postitoimistoon. Joskus hän treffasi vanhempaa sisartaan Yiodaa. Hän jäi kotiin, sai tilauksia kotona ja kävi harvoin ulkona. Mutta ruumiinavaus on vahvistanut, että hänen sairautensa oli syy hänen kuolemaansa, mikä johtui muista olosuhteista, kuten liikalihavuus, bronkopneumonia ja sydänongelmat.

Hänen sisarensa Yioda löysi ruumiin kotoaan Hampsteadista, luoteeseen Lontoosta, talosta, jonka arvo oli 6,2 miljoonaa puntaa (noin 6,8 miljoonaa euroa), joka kuului taiteilijalle. Panayiotou haudattiin Highgaten hautausmaalle yhdessä äitinsä, Lesley Angold Panayiotoun kanssa, joka kuoli syöpään vuonna 1997, ja hänen veljensä. Muutama päivä tragedian jälkeen ystävä puhui hänen kanssaan Päivittäinen posti, huolissaan leskestä jääneestä isästä, Kyriacos Panayiotou, joka oli muutamassa vuodessa menettänyt kaksi lasta: ”Se on kauhea hetki perheelle. Melanie ja Yioda eivät koskaan työskennelleet, George hoiti heitä ”.

Kunnianosoitukset George Michaelin kotona Hampsteadissa Luoteis-Lontoossa sisarensa Melanie Panayiotoun kuoleman jälkeen viime joulukuussa.Hannah McKay / Reuters

Vuosia aiemmin Melanie Panayiotou järjesti George Michaelin hautajaiset – odotettuaan melkein kolme kuukautta hautajaisille ruumiinavausten viivästymisen vuoksi – ja sen jälkeen perhe aloitti oikeudenkäynnin laulajan perinnöstä, joka taisteli Fadi Fawazia vastaan, joka on taiteilijan kumppani vuodesta 2012 aina vähän ennen kuolemaansa ja joka löysi hänet kuolleena. Tilanne, joka ylitti kampaamon, joka päätyi hyvin ahdistuneeksi. Hän yritti olla osallistumatta liikaa riitaan, jota perhe kutsui painajaiseksi, ja jätti kaiken asianajajien tehtäväksi. Useiden kuukausien jälkeen viime vuonna laulajan perintö julkistettiin ja saatiin tietää, että sekä Melanie että Yioda jakavat suurimman osan veljensä omaisuudesta, arviolta 110 miljoonaa euroa. Hänen entinen kumppaninsa suljettiin näyttelijöiden joukosta ja karkotettiin laulajan kotona.

Melanie Panayiotou asui veljensä luona. Hän oli hänen perheenjäsenensä, johon hän oli eniten kiintynyt, ja hänellä oli tapana kutsua häntä hellästi Jogiksi. Hän seurasi häntä monilla hänen matkoillaan ja kiertueillaan ympäri maailmaa, varsinkin kun hän oli Whamissa! Hän oli hänen rinnallaan uransa huipulla. Hän palvoi häntä niin paljon, että hän ei epäröinyt suojella kunniaansa kuolemansa jälkeen. Kaksi vuotta sitten ruotsalainen nainen totesi, että hänen poikansa, joka oli yli 20-vuotias, oli seurausta suhdetta laulajaan, ja hänen sisarensa puhui joidenkin fanien kanssa varmistaakseen, etteivät he usko tarinaa: ”Tuo nainen on hullu. Siinä ei ole mitään totta ”. Hän tuli myös puolustukseensa, kun Elton John sanoi viime vuonna amerikkalaisessa näyttelyssä, että George Michael oli “hyvin epämiellyttävä ihollaan homon vuoksi”. Sitten Melanie kirjoitti artikkelin sanomalehteen Suuri asia jossa hän arvioi hitti laulajan Sinun laulusi Y Seison vieläkin “juoruja” ja “valehtelijoita” sen lisäksi, että edesmennyt taiteilija oli “erittäin ylpeä homosta”.

George Michael ja Elton John hyötykonsertin aikana Lontoossa 2011.KAROLIININ TOSI (GETTY)

George Michael tunnisti hitaasti homoseksuaalisuutensa. Hän julkaisi sen vasta vuonna 1998, kun hänet pidätettiin Kaliforniassa yrittäessään vietellä tavallinen poliisi julkisessa wc: ssä. Laulaja vastasi seuranneeseen kiistaan ​​tekemällä videoleikkeen, joka päättyi intohimoiseen suudelmaan kahden poliisin pukeutuneen miehen välillä.

Se ei ollut hänen ainoa pidätyksensä. Vuonna 2008 hänet pidätettiin Pohjois-Lontoon julkisessa wc: ssä hallussaan laittomia aineita, ja vuonna 2007 hänet tuomittiin 100 tunniksi sosiaalityötä eikä ajamiseen kaksi vuotta ajoneuvon käytöstä huumeiden vaikutuksen alaisena. Hänen ongelmansa näiden aineiden kanssa saavuttivat niin korkean tason, että hänen täytyi mennä sveitsiläiseen klinikkaan detoksifioimaan vuosi ennen kuolemaansa. Hän itse myönsi tupakoinut noin 25 marihuanasavuketta päivässä. Laulaja puolusti useaan otteeseen olemista, makua kannabikselle ja kokemuksiaan esimerkiksi huumeista crack. “En edes näe näitä asioita heikkoutena. Olen juuri sellainen ”, hän sanoi.

Tähti, joka myi sata miljoonaa levyä, kärsi 1990-luvulla suuria menetyksiä: äitinsä, ystävänsä Walesin Diana ja Anselmo Feleppa, hänen todellinen rakkautensa. He tapasivat Rock in Rio -festivaalilla vuonna 1991, jolloin brasilialaisella oli jo merkkejä taudista, joka lopettaa elämänsä kaksi vuotta myöhemmin. Feleppa kuoli aidsiin liittyvään verenvuotoon; sitten George Michael ei ollut julkisesti tunnustanut homoseksuaalisuuttaan. Hän omisti Queenin kanssa jaetun esityksen Lontoon Wembley-stadionilla 20. huhtikuuta 1992 konsertissa kunnianosoitus Freddy Mercurylle, joka kuoli samassa tilassa vuosi aiemmin. “Ei ole sattumaa, että urani luultavasti tunnetuin esitys laulettiin rakastavalleni, joka oli kuolemassa”, Michael oli rehellinen postuumsessa dokumentissa.

Miksi et saa lisätietoja